2791Witam, potrzebuję uzyskać kod do radia Opel Movano, jeśli ktoś jest w stanie takowy rozczytać to był bym wdzięczny za podesłanie. Dziękuję i pozdrawiam.![]()
Witam, potrzebuję uzyskać kod do radia Opel Movano, jeśli ktoś jest w stanie takowy rozczytać to był bym wdzięczny za podesłanie. Dziękuję i pozdrawiam.![]()
Witam, potrzebuję uzyskać kod do radia Opel Movano, jeśli ktoś jest w stanie takowy rozczytać to był bym wdzięczny za podesłanie. Dziękuję i pozdrawiam.![]()
Zapewne tak ale jezeli to T&C oplowskie to musisz się liczyć z dość wysokimi kosztami uzyskania takiego kodu.Witam. Mam problem z radiem w nowym modelu Opel Movano. Radio jest dotykowe, nie mam jak do niego się dostać. Czy jest jakaś możliwość aby je rozkodować bez wyciągania ?
Witam. Mam problem z radiem w nowym modelu Opel Movano. Radio jest dotykowe, nie mam jak do niego się dostać. Czy jest jakaś możliwość aby je rozkodować bez wyciągania ?

Opel z tego co wiem pobiera opłaty za wyciągnięcie z bazy. Chyba, że coś się pozmieniało? Oni to sknery jak we frankCarsie.a może uderz do serwisu opla.
Oczywiście jeżeli masz legalne papiery na to auto![]()
oczywiście. dostaje się wtedy car pass z kilkoma kodami
kiedyś dawali takie jak oryginał
Wyświetl załącznik 45088
teraz chyba na miejscu drukują, taki kawałek zwykłego papieru
Wyświetl załącznik 45089 Wyświetl załącznik 45090