• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

kod do radia renault clio

bhx1

Początkujący
Punktów
0
Poprosze kod do radia IMG_20180929_065008.jpg

bhx1

Początkujący
Punktów
0
Stary bawi cie to?!

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
do mnie ta mowa?

Zbieramy dla chorej dziewczynki kase. Poczytaj . Na forum pomagam tylko tym ktorzy wsparli ,w tym miesiacu AMELKE
https://www.siepomaga.pl/zycie-amelki
podpisywac sie nickiem z forum przy wplacie lub dodac na forum potwierdzenie przelewu
PS nie do kazdego radia kod da sie ustalic po numerze seryjnym jezeli chcesz miec pewnosc ze kod da sie ustalic zapytac w prywatnej wiadomosci przed wplata.

bhx1

Początkujący
Punktów
0
Nie kumam Amelki.

A dla wszystkich zagubionych poszukujących kodu do radia Renault polecam sprawdzona przeze mnie aplikację na telefon z google play "Kalkulator Renault Radio Code" wpisujecie tam jedną literkę i 3 cyfry z waszej etykiety z radia i dostajecie kod w 1sekeundę, ot cała wiedza tajemna.

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
Nie kumam Amelki.

A dla wszystkich zagubionych poszukujących kodu do radia Renault polecam sprawdzona przeze mnie aplikację na telefon z google play "Kalkulator Renault Radio Code" wpisujecie tam jedną literkę i 3 cyfry z waszej etykiety z radia i dostajecie kod w 1sekeundę, ot cała wiedza tajemna.
Aleś zabłysnął, szkoda ci wysłać jednego sms-a

Do góry Bottom