Bardzo dziękuję za pomoc. Działa
Bardzo dziękuję za pomoc. Działa
5597Cześć, mógłby ktoś pomóc? Kod do radia 6000cd v016039
4072Witam proszę kod do radia ford fiesta 6000cd seria: M 099946
7126Witam potrzebuje kod do radia 6000cd Ford seria M174761 z góry dziękuję bardzo
4303cześć.
Czy któryś z kolegów poratuje kodem do radia 6000CD M045622
jakie radio i do jakiego auta? do fordów bez wyciągania przytrzymaj 1 i 6 równocześnie powinno ci sie ukazać po około 20sekundach numer seryjny zaczynający się M lub V w innych przypadkach nawet Z. w innych autach spróbuj klawisz 1 i 2 lub 1 i 5 i prześlij numery tutaj. Do fordów naklejki są z boku (prawy bok otwierasz schowek i tam masz naklejkę) reszta aut i modeli aut naklejka jest na górnej części radia. jak wpiszesz 10 razy zły kod to radio na śmieci albo elektronik po 5 próbie safe codeNiestety nie pomogły filmiki z YT, dodatkowo chyba uszkodziłem blaszki blokujące i radio nie chce wyjść po prawej stronie, ktoś zna jakąś złotą rączkę, która pomoże wydostać radio na terenie Warszawy i okolic albo ma jakiś pomysł? Trzech różnych mechaników nie dało rady, wyjęcie schowka/szuflady zamykanej naprzeciwko pasażera nie odsłania numerów z boku, jak doradził jeden "fachowiec". Czy one są podane na tylnej ścianie obudowy radia?
PS Próbowałem wpisać kod z pamięci 3 razy, niestety zawsze błędnie, czy jest ograniczenie w ilości podawanych kodów? Obecnie muszę odczekać 30 min aby podać po raz 4-ty za każdym razem po uruchomieniu silnika
5757Witam, to i ja poproszę do 6000cd M069569. Z góry dziękuję![]()
jakie radio i do jakiego auta? do fordów bez wyciągania przytrzymaj 1 i 6 równocześnie powinno ci sie ukazać po około 20sekundach numer seryjny zaczynający się M lub V w innych przypadkach nawet Z. w innych autach spróbuj klawisz 1 i 2 lub 1 i 5 i prześlij numery tutaj. Do fordów naklejki są z boku (prawy bok otwierasz schowek i tam masz naklejkę) reszta aut i modeli aut naklejka jest na górnej części radia. jak wpiszesz 10 razy zły kod to radio na śmieci albo elektronik po 5 próbie safe code
co pojawia sie na wyswietlaczu po akceptacji kodu klawiszem 5 ?Witam, niestety 5757 nie działadamy radę coś z tym zrobić?
nie ma tu numeru seryjnego musisz wyciagnac radioHej,
chodzi o radio 6000 CD z Forda Fiesty rocznik 2007, dane z menu serwisowego (1+6 lub odwrotnie, nie pamiętam, testowałem to jakiś czas temu):
BL 02-02-02
07-00-19
CD-KW-10
14/12/2006
FB 05-01-02
Spróbuję pozostałe kombinacje, które podałeś. Niestety naklejki z boku nie widać (zasłania obejma radia). Dzięki!
co pojawia sie na wyswietlaczu po akceptacji kodu klawiszem 5 ?
no i sprawdz czy podales dobrze numery seryjne z radia
nie ma tu numeru seryjnego musisz wyciagnac radio