W przypadku seri V jedynie wykupienie kodu z bazy forda więcej na P.W.Witam potrzebuje kodu do radia ford focus 600cd sn V015077
W przypadku seri V jedynie wykupienie kodu z bazy forda więcej na P.W.Witam potrzebuje kodu do radia ford focus 600cd sn V015077
w przypadku seri V jedynie opcja wykupienia kodu z bazyWitam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Transita 2,4 TDCI no i nie mam kodu do radia. Numer seryjny urządzenia to V002459
Żory dziękuję za pomoc)
da radeda rade kod do tego radyjka Wyświetl załącznik 13349
Pytanko czy ktoś pomoże w ogarnięciu kodu do radia V037027. Trzeba kupićWitamPytanko czy ktoś pomoże w ogarnięciu kodu do radia V037027.
Jest to osiągalne czy niestety nie da rady i trzeba kupić kod? Pozdrawiam.
0106Witam
Proszę o informację jak i gdzie wykupić kod z bazy Forda. Potrzebny kod do radia o sn. V303906.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Dzięki wielkie, kod prawidłowy, gra muzyka

w przypadku seri V jedynie opcja wykupienia kodu z bazyWitam
W moim fordzie zaszła potrzeba wymiany akumulatora i niestety radio wymaga podania kodu, wszędzie go szukałem i nie mogę znaleźćProszę o pomoc, nr V033868

w przypadku seri V jedynie opcja wykupienia kodu z bazyWitam, chciałbym się zapytać czy jest możliwość w uzyskaniu kodu do radia ford 6000cd seria V009153, czy trzeba wykupić jakoś takowy kod? Jak tam to proszę informację na temat uzyskania takiego kodu. Pozdrawiam![]()
kod 9905Tak czytając widze ze nikłe są szanse na kod do mojego radia...a jest to radio ford 6000cd zamontowane w mondeo mk4 a sn to V051747...do salonu mam bardzo daleko dlatego mimo ze to seria v pytam Was czy damy rade![]()
kod 9791Witam
W moim fordzie zaszła potrzeba wymiany akumulatora i niestety radio wymaga podania kodu, wszędzie go szukałem i nie mogę znaleźćProszę o pomoc, nr V033868
5xx8 caly na PWWitam
Jestem nowym nabywcą Forda Fokusa i też mam problem z radiem radio ford 6000cd serial no. V373559
Bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu kodu
w przypadku seri V jedynie opcja wykupienia kodu z bazyDzień dobry szukam kodu do radia Ford focus mk2 fl 2008 6000 CD model kw2000 serial No v243829
Z góry dziękuje za pomoc![]()