• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

kod do radio navigation

maniek200

Nowy
Punktów
0
witam wszystkich, czy jest ktoś na forum kto odkoduje mi radio navi blaupunkt? VWZ1Z2G7061995 za odpowiedzi z góry dziękuje

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Zapewne nie jedna osoba taka się znajdzie

johnybig

Gaduła
Punktów
14
VWZ1Z z tego co wiem to odczyt z pamięci i masz "za darmo" jak go tu wkleisz, albo do serwisu i za Ciebie to odczytają - ale nie wiem wtedy jakie koszty.
Albo z płatnej bazy widziałem ktoś ostatnio wyciągał. Za darmo myślę że nie ten rodzaj radia.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
VWZ1Z z tego co wiem to odczyt z pamięci i masz "za darmo" jak go tu wkleisz, albo do serwisu i za Ciebie to odczytają - ale nie wiem wtedy jakie koszty.
Albo z płatnej bazy widziałem ktoś ostatnio wyciągał. Za darmo myślę że nie ten rodzaj radia.
Lepiej niech nie rusza jak się nie zna z odczytu bo tutaj musisz przez FISa czytać a bez wlutowania się w ścieżki SDA i SCL i zapodania napiecia się nie obędzie a to cholerstwo takie małe, że bez stacji i umiejętności lutowniczych nie ruszać bo popali kondensatory lub Rezystory smd w PISdu i dopiero sobie kolega narobi lamentu.

witam wszystkich, czy jest ktoś na forum kto odkoduje mi radio navi blaupunkt? VWZ1Z2G7061995 za odpowiedzi z góry dziękuje
Jak chcesz z numeru seryjnego ( bezpieczniej dla elektroniki) to jedynie odpłatnie możesz uzyskać, a uzyskanie takiego kodu to kwestia paru minut.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom