• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

kod radia audi

Punktów
0
Nie mogę uwierzyć, że zwracam się z prośbą o pomoc w tej sprawie - zazwyczaj jestem osobą, która kieruje ludzi na właściwą stronę internetową w celu uzyskania kodów.
Oto krótka wersja: Wymieniłem baterię i kiedy włączyłem radio Audi Audio10 z RDS, wyświetliło się słowo "CODE". Znalazłem kod w instrukcji, próbowałem go wprowadzić, ale radio wciąż pokazuje "WAIT", wskazując, że kod jest nieprawidłowy po trzech próbach.

Pojechałem do dealera Audi, otrzymałem ten sam kod, ale nie zadziałał. Wyjąłem nawet radio, zanotowałem jego model i numer seryjny i użyłem GET AUDI RADIO CODE NOW, co dało mi inny kod. Jednak radio pozwala na wprowadzenie tylko czterech cyfr, a nowy kod zaczyna się od 6, co uniemożliwia jego wprowadzenie.

Teraz trochę utknąłem, ponieważ ktoś przyjdzie później zobaczyć samochód, a radio nie działa. Wszelkie sugestie byłyby bardzo mile widziane.

Davpod

SuperMechanior
Punktów
155
Wpadasz tak na forum, jako pierwszy post czegoś chcesz bez nawet przywitania się. Jesteś bootem?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
masz rację... przepraszam... cześć
No fakt to załatwiło sprawę :D wiesz ze ta strona to scam? ile żeś zabulił za kod? kody do audi zaczynaja sioe od 0000 do 1999 wieć skąd ta 6 na początku? aA juz ci mówię, kody z grupy VAG nie generuje się tylko wydobywa z serwerów ASO

Do góry Bottom