Jedź do aso lub elektronikaWitam,
proszę o rozkodowanie radia Iveco
Tego modelu zdalnie się nie uzyska kodu. Tylko z odczytu pamięci radia.Zmieniałem akumulator i potrzebuje kod do radia iveco daily 2019 , 3.0 diesel. Zrobiłem zdjęcie radia. Proszę drodzy użytkownicy o pomoc, z góry serdecznie dziękuję.
Czy iveco daily też można rozkodowanie?Sprawdź 2211
Serwisy ASO jutro sa od rana otwarte, na pewno pomogą.Wyświetl załącznik 46974
Witam potrzebuje pomocy z kodem do radia , bardzo pilne pozdrawiam
nie da rady inaczej ? Samochód w trasie wiec ASO narazie odpadaSerwisy ASO jutro sa od rana otwarte, na pewno pomogą.
Da radę, elektronik.nie da rady inaczej ? Samochód w trasie wiec ASO narazie odpada
Jedź do elektronika, " Dziękuję pozdrawiam"Potrzebuje kod do radia. Dziękuje pozdrawiam
Wyjeżdżam. PozdrawiamJedź do elektronika, " Dziękuję pozdrawiam"
Jes takie coś jak servis ASO IVECO, wystarczy podjechac i zapłacić, w czym problem?Witam! Da się to rozkodować przez szanowne grono użytkowników?
Problem to jedynie z czasemJes takie coś jak servis ASO IVECO, wystarczy podjechac i zapłacić, w czym problem?
to będziesz musiał znaleźć czas bo nikt ci za ładny uśmiech tego nie zrobiProblem to jedynie z czasem
Pytałem czy się da,a nie,że za darmo.To żeś pomógłto będziesz musiał znaleźć czas bo nikt ci za ładny uśmiech tego nie zrobi
Jak żeś się tu zalogował i żebrzesz o kod to wiadomo, że chcesz za darmo...to chyba nawet dziecko by odgadło...Pytałem czy się da,a nie,że za darmo.To żeś pomógł

skończ pi...ć,bo forum nie jest od zaśmiecania głupimi tekstamiJak żeś się tu zalogował i żebrzesz o kod to wiadomo, że chcesz za darmo...to chyba nawet dziecko by odgadło...![]()