Encore
Moderator
Odczytaj zawartość pamięci jak prosisz, i podaj zawartosc pliku BIN na forum.Wita, zakupiłem Nissana Notę E11 i mam radio Clarion PN3000P chciałbym prosić o kod do odblokowania radia.
SN to PN3000PA0021056
Z góry dziękuję
Odczytaj zawartość pamięci jak prosisz, i podaj zawartosc pliku BIN na forum.Wita, zakupiłem Nissana Notę E11 i mam radio Clarion PN3000P chciałbym prosić o kod do odblokowania radia.
SN to PN3000PA0021056
Z góry dziękuję
Radio pokazuje CODE IN. Do tego rzeźba też odczytać pamięć. Nie wpisywany był 17 razy błędny kodOdczytaj zawartość pamięci jak prosisz, i podaj zawartosc pliku BIN na forum.
Jak chcesz za darmo kod do tego radia to owszem, musisz przeczytac pamięć programatorem.Radio pokazuje CODE IN. Do tego rzeźba też odczytać pamięć. Nie wpisywany był 17 razy błędny kod
Trzeba odczytać zawartość pamięci radia programatorem lub wykupienie kodu z płanych baz danych.Witam Serdecznie, poproszę o pomoc w znalezieniu kodu do Nissan Note 2015r, po wymianie akumulatora radio wymaga kodu. Kod podany przez poprzedniego właściciela nie działa. Z góry dziękuję Wyświetl załącznik 54790
Trzeba odczytać zawartość pamięci radia programatorem lub wykupienie kodu z płanych baz danych.
@Encore jesteś w stanie pomóc?Cześć, czy mogę prosić o pomoc w odzyskaniu kodu do radia?
Nissan Micra
Part No. 281853HN4C
Model No. AGC-3220YF-B
DW57N11575273HN4C
SW. L0344
D.N.THB603
Wyświetl załącznik 54868
Wyświetl załącznik 54869
Z góry bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam