2415Witam potrzebne mi rozkodowania radia, z góry dziekuje
Automatyczne połączenie postów:
Zdj w zalaczniku
Dziękuję ślicznie radio zostało odblokowane, wszystko działa tylko głos nie, tak naprawdę to nawet się niewyswietla że chce podglosnic2415
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam
Głośniki podłączone w ogóle są w kostce? Może mute masz włączone?Dziękuję ślicznie radio zostało odblokowane, wszystko działa tylko głos nie, tak naprawdę to nawet się niewyswietla że chce podglosnic
Aso, elektronik lub wykupienie z płatnej bazyWitam mógłby poprosić o rozkodowanie radia gamma: z góry dziękuję bardzo
Przypadkiem nie masz na wyświetlaczu napisu PROD?Witam. Czy również mnie możecie pomóc w odpaleniu radia w VW Crafter 2.5 2006?
Tak jest!!!! Skąd wiesz?Przypadkiem nie masz na wyświetlaczu napisu PROD?
Bo znam radio :Tak jest!!!! Skąd wiesz?
taki mankament trzeba usunąć elektronicznie, nic z tym zdalnie nie zrobisz, zawsze po 15 sekundach będzie ci tak blokować PRODWłaściwie co to znaczy?Tak jest!!!! Skąd wiesz?
Radio ma blokadę w pamięci trzeba odkręcić radio i zmodyfikować linię EE, czyli lutowanie itpWłaściwie co to znaczy?

Ups. Kurde, to chyba zostaje kupić jakąś używkę. Dzięki za odpowiedz.Bo znam radio :taki mankament trzeba usunąć elektronicznie, nic z tym zdalnie nie zrobisz, zawsze po 15 sekundach będzie ci tak blokować PROD
Lub zanieść do elektronika ewentualnie wysyłkowo, jak będziesz miał zamiar zmieniać radio odezwij się moge je kupić, lub inwestycja w elektronika i bawienie się w wyłączenie PRODUps. Kurde, to chyba zostaje kupić jakąś używkę. Dzięki za odpowiedz.
Ups. Kurde, to chyba zostaje kupić jakąś używkę. Dzięki za odpowiedz.Bo znam radio :taki mankament trzeba usunąć elektronicznie, nic z tym zdalnie nie zrobisz, zawsze po 15 sekundach będzie ci tak blokować PROD
Kurde, zaintrygowało mnie to. Odpisz jak będzie ci się chciało a znajdziesz chwilkę czasu: Ten >PROD< to taka standardowa blokada czy raczej wada spowodowana jakimś błędem? Bo jeśli to efekt wady/błędu to skąd wiedziałeś że akurat w tym przypadku to wystąpiło? Wiesz, kupiłem samochód z odłączonym radiem, więc myślałem, że tylko potrzebuje kodu a tu ZONK! Czy te radia mają tradycyjne kody?Ups. Kurde, to chyba zostaje kupić jakąś używkę. Dzięki za odpowiedz.
To trochę nie tak wygląda. Jestem poza granicami kraju, tak więc...jednak chyba trzeba będzie coś znaleźć na ebayu. ;(((Lub zanieść do elektronika ewentualnie wysyłkowo, jak będziesz miał zamiar zmieniać radio odezwij się moge je kupić, lub inwestycja w elektronika i bawienie się w wyłączenie PROD
To jest standardowa blokada w tych modelach radia, jak umiesz operować choć trochę lutownicą to sam byś to zrobiłUps. Kurde, to chyba zostaje kupić jakąś używkę. Dzięki za odpowiedz.
Kurde, zaintrygowało mnie to. Odpisz jak będzie ci się chciało a znajdziesz chwilkę czasu: Ten >PROD< to taka standardowa blokada czy raczej wada spowodowana jakimś błędem? Bo jeśli to efekt wady/błędu to skąd wiedziałeś że akurat w tym przypadku to wystąpiło? Wiesz, kupiłem samochód z odłączonym radiem, więc myślałem, że tylko potrzebuje kodu a tu ZONK! Czy te radia mają tradycyjne kody?
Automatyczne połączenie postów:
To trochę nie tak wygląda. Jestem poza granicami kraju, tak więc...jednak chyba trzeba będzie coś znaleźć na ebayu. ;(((
A radio zapewne ci wrzucili używane i niepodłączone standard w sprzedażach autNo OK! Rozumiem, ale czy po odłączeniu zasilania zawsze tego typu radia domagają się fizycznej ingerencji elektronika w bebechach? Kurde, przecież to nie jest jakiś Super Extra model z najwyższej półki. Przecież zawsze jakieś sytuacje z brakiem prądu się zdarzają i aż takie zabezpieczenia? Czy spotkałeś się w swojej praktyce że normalnie można było wpisać kod jak w innych markach? Sorki że zawracam ci głowę takimi pierdołami.To jest standardowa blokada w tych modelach radia, jak umiesz operować choć trochę lutownicą to sam byś to zrobiłA radio zapewne ci wrzucili używane i niepodłączone
standard w sprzedażach aut
Jak radio jest z innego auta nie oryginał to tak wyglada. Z oryginałem radio nie wymaga żadnego kodu ani nic z tych rzeczy, radio jest używane zpewne dlatego masz problem taki a nie inny. Radia maja różne zabezpieczenia, jedne kodem, drugie VINem tudzież IMMO. Twoje akurat ma takie zabezpieczenie, a jeszcze inne jak w peagoutach wymagaja ponownej aktywacji w komputerze diagnostycznym, czyli jak nie urok to sraczka ;pNo OK! Rozumiem, ale czy po odłączeniu zasilania zawsze tego typu radia domagają się fizycznej ingerencji elektronika w bebechach? Kurde, przecież to nie jest jakiś Super Extra model z najwyższej półki. Przecież zawsze jakieś sytuacje z brakiem prądu się zdarzają i aż takie zabezpieczenia? Czy spotkałeś się w swojej praktyce że normalnie można było wpisać kod jak w innych markach? Sorki że zawracam ci głowę takimi pierdołami.
Dzięki za wyrozumiałość i cierpliwość w wyjaśnianiu. Jedno już wiem - Ebay odpada żeby dokupić identyczny model -;((((((Jak radio jest z innego auta nie oryginał to tak wyglada. Z oryginałem radio nie wymaga żadnego kodu ani nic z tych rzeczy, radio jest używane zpewne dlatego masz problem taki a nie inny. Radia maja różne zabezpieczenia, jedne kodem, drugie VINem tudzież IMMO. Twoje akurat ma takie zabezpieczenie![]()
Identyczny model odpada. Możesz szukać innych np model Alpine audio 10 CD mercedesa. Tam wymagany jest tylko kod 5 cyfrowy a radia podobne, lub prostszy i tańszy sposób usunięcie PRODDzięki za wyrozumiałość i cierpliwość w wyjaśnianiu. Jedno już wiem - Ebay odpada żeby dokupić identyczny model -;((((((