• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kompresor - Wasze opinie

Marcin78@

Nowy
Punktów
0
to mnie chłopie rozbawiłeś jak masz takie rzeczy pisać to w ogóle nic nie pisz... Może ty lobbujesz jakąś markę i masz jakiś ból dupy. Ja taki akurat kupiłem sobie do garażu jak mówiłem i daję radę, na zakładzie mamy taki kompresor żeby cię zdmuchnął kolego ale tu mowa o roznych sprzetach nie tylko tych markowych i drogich ale tezbchinczykach a 3/4 do 5tys to rasowe chinczyki ale co ty tam wiesz widać...

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Fox Tv Popcorn GIF by The Four

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
to mnie chłopie rozbawiłeś jak masz takie rzeczy pisać to w ogóle nic nie pisz... Może ty lobbujesz jakąś markę i masz jakiś ból dupy. Ja taki akurat kupiłem sobie do garażu jak mówiłem i daję radę, na zakładzie mamy taki kompresor żeby cię zdmuchnął kolego ale tu mowa o roznych sprzetach nie tylko tych markowych i drogich ale tezbchinczykach a 3/4 do 5tys to rasowe chinczyki ale co ty tam wiesz widać...
To ty na siłę lobbujesz markę gówniarską, rejestracja konta i od razu reklama produktu zachęcajaca? Weź napij się setki i na spokojnie przeczytaj coś ty wypisał i w jakim stylu. No jak nic wciskanie gówna ludziom. Na dodatek jesteś taki perfidny i nie przeczytałeś regulaminu za co został usunięty twój naciągany post (jak ci sie nie chce czytać regulaminu to proponuję przejść od razu do paragrafu Punkt 1 §2 REGULAMIN Strzał w głowę razem w stopę, brawo inteligencji.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom