• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Komputer diagnostyczny foxwell nt500 vs nt520

Mateczka123

Uczestnik
Punktów
1
Witam.
Planuje kupić komputer diagnostyczny obd. Do 1tys zł. Oczywiście chce aby obsługiwał jak najwięcej marek samochów. Otwieram warsztat i na początek do tysiąca muszę coś kupić.
Zastanawiam się nad Foxwell NT500 lub nt520 i mam dylemat.
Chyba że macie lepsze pomysły.
Jeden warunek to najlepiej jak by był to cały kompyter z wyświetlaczem tak jak foxwell a nie taki do laptopa podłączany (chyba że naprawdę bardzo dobry będzie) z góry dzięki I pozdrawiam

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
mam foxwella szkoda pieniedzy tylko ja na niego wydałem sporo wiecej i niestety ......

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Pierw zapisz się na szkolenie z podstawowej diagnostyki. Później szukaj komputera....

Mateczka123

Uczestnik
Punktów
1
Pierw zapisz się na szkolenie z podstawowej diagnostyki. Później szukaj komputera....

Tyyy mechanior dzięki za radę tak zrobię masz rację zacznę od tego jeszcze raz dziękuję nie przemyślałem tego wgl

Tyyy mechanior dzięki za radę tak zrobię masz rację zacznę od tego jeszcze raz dziękuję nie przemyślałem tego wgl
-.-

mam foxwella szkoda pieniedzy tylko ja na niego wydałem sporo wiecej i niestety ......
A co z nim nie tak?

?

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Ale jakieś argumenty za tym idące, czy po prostu "nie bo nie"?

Uzasadnij proszę.
nie spełnił tego co obiecywali połowy nie robi zawiesza sie ...i wiele wiele wiel.... juz lepszy cdif 3
teraz kupiłem x431 pro i smiga :)

Do góry Bottom