• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Koronawirus] Czy można jechać do mechanika?

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
chlopaki nie przejmujta sie ...wojny przezylismy w tym swiatowe dwie ..byl dyftyryt cholera dżuma hiszpańska grypa ptasia dzika.ebola sarsy przetrzymamy i koronę.
bądzcie myśli dobrej!!!

RKM MOTOR !
Slyszalem, jak jedna starsza kobieta narzeka na sytuację i mowi, że jak wojna byla i strzelali to wiadomo było gdzie i przed czym uciekac, a teraz nic nie wiadomo.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Pomysł ze skrzynka swietny nawet poza tym chorym okresem. Tylko samochód na ozonowanie lub kwarantanna 24h :)

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
obejrzałeś do końca?, czy tylko połowę? Ta skrzynka jest u mnie długo i służy jako wrzuta na kluczyki. Klient przyjeżdża, zostawia auto, wrzuca kluczyki i po robocie przyjeżdża odebrać a ja rano jadę do roboty bez stresu...Na końcu filmu jest informacja co jeszcze robię.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
U mnie przyprowadzają auto na plac, kluczyki do kartonika i auto garuje 48h na placu :) potem zabezpieczam kierownicę, podłokietnik i galke zmiany biegów. Wszystko robię w rękawicach.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Kilku ostatnich sek. nie obejrzałem. Widzę z polenta było.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ozon klient ma gratis i jadą bez końca...ile zje tego prądu??:D Dobry marketing to podstawa, a u mnie tak wyszło samo a skrzynkę już założyłem serwisowi temu z linku, spodobał im się pomysł. Nawet więcej...holownik przywozi auto w nocy i.....wrzuca dokumenty i kluczyki a auto na parking!

Kilku ostatnich sek. nie obejrzałem. Widzę z polenta było.
nie rozumiem?... z polenta?

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Widzę z Ciebie Szymek muzykant. U mnie na warsztacie harmonia stoi, jak ojca natchnie to gra na niej.
Kiedyś mieli zespół z braćmi grali na weselach i dyskotekach.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
no muzykant były... już nie miałem siły na robotę i granie...qrfa jeszcze dom na głowie:DDużo rodziny mam w twoich stronach..i od zabaw się zaczęło. Poznałem w Nurze Renatę Dąbkowską z zespołu Dystans, teraz robi karierę solową. Na imprezie w Łętownicy byli na zabawie...stare dobre czasy. O ironio resztę moich muzykantów poznałem w pracy. Wszyscy pracowaliśmy w jednej firmie i próby też mieliśmy w firmie, ha,ha,ha. Tak zaczęła się przygoda z muzyką...

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Ojczulek opowiada jak to kiedyś było.
Praca, budowa domu, granie weekendy, i jeszcze samochody naprawiał i to wszystko w latach 80'

Mało tego ciężko było ze sprzętem to co mógł robił sam: miksery, głośniki, oświetlenie. Do tej pory leży na strychu.
Obecnie trochę wypalony :-( zaczynam Go rozumiec.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom