• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Który zestaw kluczy KRAFTWERK czy Bahco?

hpyuser

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
Witajcie...

czytam troszkę postów i coś tam wybrałem, potrzebuję je do domu i do przydomowych napraw, rower, auto itp Chciałbym żeby można było nałożyć rurkę do przedłużenia i nie martwić się że nie wytrzyma. Wolę zapłacić troszkę więcej ale mieć porządne. A jest tego masa na rynku. Zatem myślę o nasadkch 1KRAFTWERK 1037 za ok 450zl

https://alnar.pl/kraftwerk-zestaw-kluczy-nasadowych-14-38-12-200pc-1037-p-25235.html

lub 2 Bahco s800 za ok 300zl

https://www.jula.pl/catalog/narzedz...y-nasadowych/zestaw-kluczy-nasadowych-141033/

Do tego dobiore zestaw oczkowych. Pozdrawiam

mejson

Bywalec
Punktów
9
Kraftwerk to kolejne chińskie gówno z niemiecką nazwą. Byli u mnie swego czasu pseudoniemcy oferujący ten szajs na sprzedaż to ich wyśmiałem.

Punktów
0
Kraftwerk to kolejne chińskie gówno z niemiecką nazwą. Byli u mnie swego czasu pseudoniemcy oferujący ten szajs na sprzedaż to ich wyśmiałem.

witam chce wrócić do wątku Kraftwerk , był u mnie handlowiec ,klucze do rur, szczypce wyglądały ok , zestawy kluczy nasadowych juz podchodziły chińczykiem, co panu podpadło najbardziej , jak wypada porównanie Kraftwerk z King tony lub Jonesway wg pana

mejson

Bywalec
Punktów
9
Na codzień pracuję narzędziami Facom. Dodatkowo posiadam kilka produktów Jonnesway oraz szczypce do przewodów King tony. Jeśli chodzi o markę Jonnesway to są to narzędzia produkowane na Tajwanie, podobnie jest chyba z King tony. Jakościowo bardzo dobre a przy tym korzystne cenowo. Jeśli chodzi o narzędzia typu Krawftwerk itp. są to produkty wychodzące z jednej chińskiej fabryki pod różnymi bajecznymi nazwami wedle zamówienia klienta.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
mam taki wózek trzeci rok i jak narazie to dupy dała tylko szybka grzechotka 14, bo jakis matoł czyli ja ciągnął na chama. kilka bitów torx standardowo ukręciłem ale na to nie ma mocnych. moim zdaniem bardzo dobre narzędzia i sam wózek też ok.

KaoKao

SuperMechanior
Punktów
17
Miasto
Francja
Jeżeli o kratfwerku wypowiadacie się ze to gówno to tylko udowadniacie ze nie mieliście z tym styczności. Ja w swoim warsztacie 3/4 kluczy mam z kraftwerka, narzędzia na poziomie pro, użytkuje kilka lat dzień w dzień i na 3 szafy narzędziowe raz wymieniłem mała grzechotkę i połamałem 2 przedłużki cienkie a tak to nawet zawieszenie się kręci bez problemu i nic nie pęka więc o jakim gownie wy mówicie?

Wcześniej jechałem na jonesway i zgwałciłem więcej kluczy

Ostatnia edycja:

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
225
Miasto
Gdansk
Bacho chodź są dobre lecz tez nie sa takie super mocne jeśli chodzi o klucze plaskooczkowe nasadki grzechotki spoko wytrzymałe

BLIZNA

Bywalec
Punktów
4
Miasto
PKL
z kraftwerkiem nie miałem do czynienia ale bahco posiadam trochę narzędzi i polecam

Do góry Bottom