• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ktag nie chce wgrać flasha

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A nie ma czasem gdzie jakiego filmiku na youtube jak to się robi ?:)

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
945
I tylko po to się zarejestrowales na forum? Jedź postaw na nogi auto charytatywnie i będziesz lepszy od innych

arnolDDD

Nowy
Punktów
1
wieje dalej cebula
to po co jest te forum ? ja myslalem ze do pomagania sobie nawzajem nie do reklamy swojego fachu w budowie skynetu

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
945
wieje dalej cebula
to po co jest te forum ? ja myslalem ze do pomagania sobie nawzajem nie do reklamy swojego fachu w budowie skynetu
Wydaje mi się, że jesteś ziomkiem autora, bądz samym autorem wątku. Zejdź na ziemie, a nie wrzuciłeś sobie profilowe zdjęcie z prockiem. Jak masz pojęcie w temacie, to wiesz ile trzeba położyć na sprzęt i aktualizacje, a nie wspomnę o czasie poświęconym na naukę. Sorry, ale darmowa nauka i prowadzenie za rączkę to nie tutaj. Za dostęp na niektóre fora związane z branżą trzeba zapłacić, a tam też nikt Ci nic za darmo nie zrobi, nie umiesz to płacisz. Myślę, że wyjaśniłem jasno i nie wyjeżdżaj z cebulami, bo poczekamy aż się wykażesz i postawisz auto na nogi autorowi wątku. Nie zapomnij pózniej tego opisać krok po kroku dla przyszłych poszukiwaczy...

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Cebulę to tu największa autor tematu zrobił ,bo wziął się za coś co go przerosło...ok poszło coś nie tak to niech to weźmie na klatę....
Tak forum ma pomagać i pomaga jak najbardziej spełnia swoją funkcję ...tylko nie trzeba zachowywać się jak frajer co to się zarejestrowal i wali tu cebulami kuzwa i czego to ma się tyczyć? Autoklinika dobrze powiedział a jeszcze podejrzewam że jak by mu to mówił prosto w twarz to jeszcze na sam koniec kolega od cebuli dostał by pięściu w oko:D

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Możesz odczytać to ecu po BDM ? czy martwe jest ?

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
facet juz pewnie zapomniał o temacie bo nie bierze udziału w dyskusji a wy sie spinacie ,dajcie na luz.pozdro

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
....I zapalić papierosa....

Dobra kuzwa temat jest do kosza ino się zament robi ...smyrdle narozrabiaju fikaju...a jak kubeł zimnej wody na głowę dostaną przez forum....
Bo oo zdziwko fooruumm nie pomogło...idą w pizdu obrażonee ...i już się nie dowiemy jak zakończyła się ta historia

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
Jak nie postawił tego ECU, niech pisze na pw:) pomogę ogarnąć

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Czeka na przesyłkę. Kupił latarkę i będzie naprawiał:D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Już h.j tam dajcie chłopakowi spokój bo jest taki zesrany tą całą sytuacją że z nach to się ulewa..

Do góry Bottom