• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

kupie czesci do audi 80 Avant B4

• Thread starter S-LINE
  • Rozpoczęty
S

S-LINE

audi 80 miedzy 91-94...troche wiecej PSUK kosztuje od 300zl w zwyz ale jak dzwonilem to zawsze cos albo obita albo bez szyby itd...

szkoda ze nie ma nigdzie tego silnika :( ciezki temat widze :( no nic zostaje wlozyc V8

P

PogotowieSamochodoweUK

Narazie nie ma. Na takie kaski jak 2/2t 2.7 Bi-turbo czy 2.5TDI 5 cylindrow z sety to trzeba polowac czasami i rok.

S

S-LINE

5 garowa w dieslu to taki ciezki temat??? Psuk jakby co mam dostep to wielkiej ilosci tych silnikow:D

P

PogotowieSamochodoweUK

W UK tego silnika z audi 100 to jak na lekarstwo i to na forach milosnikow za kwoty rzedu 1000-1500 funtow. VAG jest bardzo ceniony w UK, a ten stary to jeszcze bardziej. 1.6D z golfa 1 po remoncie generalnym ladnie wypolerowany to koszt rzadu 1200-1500F a nawet 2000F w sezonie tunerskim.

motogop

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Dąbrowa Górnicza
www.motogop.com.pl
komplet foteli (najchetniej czarne)
dywan do srodka (czarny)
blotnik przedni lewy (stan tylko i wylacznie idealny)
jezeli mialby ktos skrzynie wal itylny most z belka to z checia kupie

chyba ze mialby ktos w rozsadnej cenie cala 80 avant na czesci...
zadzwoń do mojego kolegi 606677368 od rozbiera po 80 aut miesięcznie może coś będzie dla Ciebie

pozdro

P

PogotowieSamochodoweUK

To w PL tak czesci ida uzywane? Ja teraz sie przerzucam na rozbieranie, ale tylko rarytasy ida, zwykle auto sie nie oplaca.

Do góry Bottom