Witam.Mam dylemat odnosnie wyboru auta ktore mam kupic a jak wiadomo najlepsze informacje to od mechanikow
. Planuje zakup opla zafiry A,merivy A,moze citroena xsary picasso ,renault scenic 2 rocznik 2003-2005
Bede kupował auto w benzynie,opel mysle nad silnikiem 1.8 125KM podobno najmniej awaryjne.Xsara picasso to albo diesel 2.0 90KM albo jakas benzyna.Renault benzyna. I tutaj pytanie ktore z nich polecacie. Ogólnie wiadomo Ople lubia gnic to wiem ale głownie mi chodzi o strone mechaniczna ktore bedzie najmniej sprawiac problemow.Nie licze oczywiscie kosztów eksploatacyjnych typu rozrzad,wymiana trczy itp. Chodzi mi raczej o dodatkowe niespodziewane koszta.Z góry dzieki za cenne rady .Pozdrawiam
. Planuje zakup opla zafiry A,merivy A,moze citroena xsary picasso ,renault scenic 2 rocznik 2003-2005Bede kupował auto w benzynie,opel mysle nad silnikiem 1.8 125KM podobno najmniej awaryjne.Xsara picasso to albo diesel 2.0 90KM albo jakas benzyna.Renault benzyna. I tutaj pytanie ktore z nich polecacie. Ogólnie wiadomo Ople lubia gnic to wiem ale głownie mi chodzi o strone mechaniczna ktore bedzie najmniej sprawiac problemow.Nie licze oczywiscie kosztów eksploatacyjnych typu rozrzad,wymiana trczy itp. Chodzi mi raczej o dodatkowe niespodziewane koszta.Z góry dzieki za cenne rady .Pozdrawiam
jednak francuski:d