Nabuchodonozor
Początkujący
- Punktów
- 0
Witam ponownie Lemforda dosc solidne - kupilem i raczej oryginaly trafily mi sie!, a mechanik po kilku godzinach - za mala srednica wrrr
tym bardziej bo kupowalem wg wytycznych mojego modelu ;/ z katalogu firmy! ale nie bylo to po winie fakt... ale ok przyjeli na szczescie i po WIN juz kupilem, lecz z braku czasu bo mechanika mialem na styk zostaly mi na szybko BLUE PRINTy - juz w workach byly/lemforda w karotnikach
, ale za to z bolcami na koncu sruby 
, lecz wg mnie gumy jakies male na zlaczach jakosc slabsza niz LEMFORD ;/ prawie niewidoczne hmmm... i mechanizm tez juz nie taki masywny/grubszy jak w LEMFORDIE po ruszaniu nim.
Jakie macie zdanie o koncowkach drazkow kierowniczych BLUE PRINT? w stosunku do LEMFORDA np. procentowo% ? w skali 1 do 100% - dzieki za wypowiedzi!
Poza tym Maszyna trzyma sie drogi jak wbita w nia!!! jest na teraz piknie, a i znikla jak DUCH zly ikonka ABS, oby na long czas ;]
a na deser filmik
hehe za pomocne opinie! o maszynie zycia szybkiej jak pocisk, i tylko 903KM!!! gruby IggyPop 
IggyPop w akcji! tylko jakis chudy hmmm
pozdrawiam.

, lecz wg mnie gumy jakies male na zlaczach jakosc slabsza niz LEMFORD ;/ prawie niewidoczne hmmm... i mechanizm tez juz nie taki masywny/grubszy jak w LEMFORDIE po ruszaniu nim.
Jakie macie zdanie o koncowkach drazkow kierowniczych BLUE PRINT? w stosunku do LEMFORDA np. procentowo% ? w skali 1 do 100% - dzieki za wypowiedzi!
Poza tym Maszyna trzyma sie drogi jak wbita w nia!!! jest na teraz piknie, a i znikla jak DUCH zly ikonka ABS, oby na long czas ;]
a na deser filmik

pozdrawiam.
Ostatnia edycja: