• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Leon Cupra 2011 - jakie tarcze?

VelCupra

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Luboń k. Poznania
Forumowicze, proszę o poradę. Szukam dobrej jakości klocków do mojej Cupry. Zależy mi na tym, żeby się za szybko nie odkształciły i nie huczały. No i do tego nie chciałbym przepłacić. Wiadomo, na dobrej jakości produkt będzie trzeba trochę wydać, ale w granicach rozsądku. Moglibyście podrzucić jakieś pomysły? Będę wdzięczny.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Dziękuję! A co możecie powiedzieć o firmie Breck? Bo mi zależy, żeby nie kupować od naszych sąsiadów, tylko od polskich firm. Jakieś doświadczenia?

nie zakładam ani breck ani lumag (do tej pory) więc ciężko doradzić .. ale sądzę że specjalnie nie odbiega .. i szacunek za wspieranie polskich firm ..

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
fajne sa tarcze mikoda z czestochowy
upload_2019-1-14_22-0-26.jpeg

cena jest naprawde super :D moje dziecie ma w corsa b 1.4 16 takie i różowe felgi alu -jaki odlot :D:D:D:D:D:D:D

Ostatnia edycja:

cactus81

Początkujący
Punktów
2
Dzięki Panowie! W takim razie zostanę przy polskim wyborze Brecka. Postawię i na tarcze i na klocki, bo cena jest sensowna, wychodzi taniej od Bosha, a z tego, co udało mi się znaleźć, to półka ta sama. Jeszcze raz dzięki!

Gdzie zamawiasz Brecka? Bezpośrednio od producenta?

fajne sa tarcze mikoda z czestochowy
Wyświetl załącznik 26876

cena jest naprawde super :D moje dziecie ma w corsa b 1.4 16 takie i różowe felgi alu -jaki odlot :D:D:D:D:D:D:D

O, moja córa by mnie za różowe przechrzciła! Ale dzielnie zbiera na samochód, to za jakieś pół roku trzeba będzie coś pomyśleć.

Ostatnia edycja:

cactus81

Początkujący
Punktów
2
No, nieźle z tą dostępnością.
Ja zawsze tylko słszałem Bosch i Bosch, a jak Breck to ta sama półka i jest tańszy, to warto się przyjrzeć, choćby na przyszłość. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.

VelCupra

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Luboń k. Poznania
cactus 81, też myślę, że warto się się przyjrzeć jeżeli szukasz alternatywy. Wybierzesz co chcesz, ale zawsze dobrze jest miec jakieś opcje. Każdy chciałby super jakość bez nadszarpnięcia portfela.

Do góry Bottom