• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Lexia 3

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
hehe no może troche ale czy nie mam racji? sam znasz temat to wiesz jak jest :)

ja jestem zadowolony, chociaż po pierwszych wizytach u tego sprzedawcy miałem takie zdanie jak ty, teraz znam go troche lepiej i powiem ci ze nie jest tak jak mowisz... ale kazdy ma swoje zdanie jedni wolą audi inni skody chociaz to jeden ciort :)

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
w takim razie ja wybieram audi :) aczkolwiek nie podzielam zdania że to jeden ciort :)

S

S-LINE

o wlasnie nie jeden ciort audi to audi nie to co Vw czy cos innego ja mam do tych aut sentyment nigdy mnie mnie zawiozdly poczawszy od 80 a skonczywszy na A8 :)

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
tak ja też mam quattrochorobe i właśnie chociażby quattro świadczy o tym że Audi to Audi i nie jest to samo co VW czy Skoda, ani VW ani Skoda nie dostali nigdy torsena do napędu nawet jak mają swoje synchro, haldexy i inne wynalazki z dołączanym napędem to nie mają prawdziwego AWD jak quattro w audi,

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
w alfie tylko między kołami jednej osi a w quattro między osiowy :)

elvis102

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
KrK
Tomuś ale Ty zajebiaszczy jesteś a wiedzy masz jak ...... nie będę Ci ubliżał.....

wypowiedz się coś o 3.2 159 Q4 ale mądrze bo widzę że bardzo brakuje Ci wiedzy kolego..... Na ośkę to może się.....

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
po co mam się wypowiadać w temacie o sprzęcie do diagnostyki na tematy z nim nie związane? mówisz że wiedzy mi brakuje a piszesz żebym się wypowiedział!? Po co? Jak dla mnie nawet jak w Alfie będzie 3 torseny jeden między osiowy drugi między kołami danej osi a trzeci w bagażniku i będzie przekazywał napęd na koło zapasowe od tego drugiego to nigdy żadna Alfa nie będzie jak Audi. Tylko ciężko to zrozumieć komuś kto Audi nigdy nie miał. Ale dobra koniec bo nie w tym rzecz żeby w temacie o testerach diagnostycznych pisać takie brednie, jak chcesz sobie o Alfie pogadać to idź na forum Alfy i tam udowadniajcie sobie wszyscy nawzajem kto gdzie ma jakiego torsena.

elvis102

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
KrK
Cytuje...

tak ja też mam quattrochorobe i właśnie chociażby quattro świadczy o tym że Audi to Audi i nie jest to samo co VW czy Skoda, ani VW ani Skoda nie dostali nigdy torsena do napędu nawet jak mają swoje synchro, haldexy i inne wynalazki z dołączanym napędem to nie mają prawdziwego AWD jak quattro w audi,

o quattrochorobe mi chodzi chociaz Audi i tylko Alfa maja te napedy a piszesz o chorobie ..... na dokładnie ten sam napęd....

Już przepraszam teraz o testerach pisze kupie KTS 540

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
audi audi :) a ja mam sentyment do bmw

Brooks

Początkujący
Punktów
0
Zrobić kilka innych pojazdów, nie tylko Peugeot i Citroen, jak i europejskiej diagnozę samochodów, diagnostyka samochodów francuski

kisiol

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Bielawy
Witam. Zakupiłem interfejs lexia 3 z pfogramem diagbox do 8.46 . Dostałem program na płycie ,do instalacji, udało mi się zaktualizować do wersji 8.17. Przy próbie instalacji wyższej wersji wyskauje błąd aktualizacji internetowej. Sprzedawca twierdzi że nie wie dla czego tak się robi, nikt tego nie rozwiązał. Na jednym komouterze instalacjia przebiega prawidlowo a na drugim jest problem. Może ktoś rozwiązał ten problem.

kisiol

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Bielawy
tak kupowałem w Polsce. Nie wiem czy mogę dodać lin do aukcji.

karwa raz dwa trzy

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
wies kolo miasta
Ja tez mialem problemy z tymi aktualizacjami bo na nowszych mi jezyk polski wywalalo. Dlugo trwa to aktualizowanie. Czy net masz wlaczony w czasie aktualizacji?

kisiol

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Bielawy
Internet wyłączony zapory windowsa też antywirus brak.

Do góry Bottom