• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

lexus 220d is

sury

Bywalec
Punktów
4
Miasto
opole
witam mam problem z lexusem is 220d ciezko odpala .a jak juz zapali to niesamowite kopcenie z wydechu kolor spalin czarno siwy kleby dymu .komprecha sprawdzona .wtryski tez sterownik .instalacja ok niema piatego wtrysku w dpf .pompa paliwa tez sprawna czujnik cisnienia paliwa nowy zawor w pompie nowy brak bledow w ecu i brak reakcji na pedal gazu wiem ze niejestescie wrozbitami .moze juz ktos mial taki pzypadek

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
witam mam problem z lexusem is 220d ciezko odpala .a jak juz zapali to niesamowite kopcenie z wydechu kolor spalin czarno siwy kleby dymu .komprecha sprawdzona .wtryski tez sterownik .instalacja ok niema piatego wtrysku w dpf .pompa paliwa tez sprawna czujnik cisnienia paliwa nowy zawor w pompie nowy brak bledow w ecu i brak reakcji na pedal gazu wiem ze niejestescie wrozbitami .moze juz ktos mial taki pzypadek
Musisz założyć co najmniej 5 tematów na ten sam temat i każdy w innym dziale, to wtedy dopiero otrzymasz odpowiedź...:D

Mordor

Gaduła
Punktów
21
W ravce z tym motorem mieliśmy uszkodzony sterownik silnika a ktos wcześniej już wymienił wtryski turbinę katalizator sterownik wtrysków i dalej było zle

Do góry Bottom