• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Linia CAN Sprinter

Lenart

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Złotów
Nie wiem co pada bo nie naprawiam elektroniki .Odstaw do kogoś kto ogarnie temat wiem tylko że niekiedy idzie uratować jeśli nie to wymiana.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
175
Miasto
Rzeszów
U mnie brak reakcji po włożeniu klucza rybki.Też Sprinter 2010.U ciebie coś działa!
Diagnoza:uszkodzona stacyjka.
Wysłałem z kluczykami stacyjkę i nie dali rady.Brak komunikacji aby coś zdiagnozować.Uszkodzony procek.
Wylutowali i nic alej nie zrobili.Nie wiem co po wylutowywali.
Kazali kupić inną stacyjkę i doprogramować wszystko na nowo.

poła

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
widawa
Witojcie mam takie pytanko w sprawie tego sprinterka czy uszkodzenie mechaniczne blokady kierownicy spowoduje zablokowanie stacyjki znaczy że nie będzie można przekręcić kluczyka? Ponieważ po wielu zabiegach udało mi się chyba wyeliminować w zasadzie wszystkie usterki tylko na koniec pojawił się błąd nie pamiętam numeru ale opis mechaniczne uszkodzenie blokady kolumny kierownicy.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
175
Miasto
Rzeszów
U mnie wszystko zrobione.
Okazało się że winny był tylko kluczyk.
Kiepski gość co dobierał się do stacyjki bo nie chciała się komunikować z jego programatorem u niego na stole.
Cena 1450zł dorobienie tylko jednego kluczyka.

wmig

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Ostrów Mazowiecka
Drogo, w naszych stronach 590 dorobienie klucza. Ale w sumie najważniejsze że temat zakończony.

ravenn

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry Kolego Poła, czy udało Ci się rozwiązać problem? Pisałem PW.
Pozdrawiam.

Handzix

Uczestnik
Punktów
4
Witojcie mam takie pytanko w sprawie tego sprinterka czy uszkodzenie mechaniczne blokady kierownicy spowoduje zablokowanie stacyjki znaczy że nie będzie można przekręcić kluczyka? Ponieważ po wielu zabiegach udało mi się chyba wyeliminować w zasadzie wszystkie usterki tylko na koniec pojawił się błąd nie pamiętam numeru ale opis mechaniczne uszkodzenie blokady kolumny kierownicy.
Może, podpinam się co było przyczyną?

Do góry Bottom