Witam
mam lupo 1.2 3L, jedyne wymagania co do niego to zeby jezdzil i hamowal zeby kobieta sie nie zabiła,
niestety z tym pierwszym jest problem bo przy zmianie biegów np na wsteczny (automat) auto po kilku sekundach najczesciej gasnie.
Czasem gasnie tez bez ruszania biegow a czasem jezdzi super jakby sie bało że ten niemiec (a raczej cygan) co go gonił do granicy dalej za nim biegnie.
Wiem że znajdę tu jakąś mądrzejszą głowę niż moja, chciałbym wiedzieć chociaż czy może być warto w niego wkładać czy lepiej po prostu sie go pozbyć i dokonać tym razem lepszego zakupu
Dzięki za każdy wywód
mam lupo 1.2 3L, jedyne wymagania co do niego to zeby jezdzil i hamowal zeby kobieta sie nie zabiła,
niestety z tym pierwszym jest problem bo przy zmianie biegów np na wsteczny (automat) auto po kilku sekundach najczesciej gasnie. Czasem gasnie tez bez ruszania biegow a czasem jezdzi super jakby sie bało że ten niemiec (a raczej cygan) co go gonił do granicy dalej za nim biegnie.

Wiem że znajdę tu jakąś mądrzejszą głowę niż moja, chciałbym wiedzieć chociaż czy może być warto w niego wkładać czy lepiej po prostu sie go pozbyć i dokonać tym razem lepszego zakupu
Dzięki za każdy wywód