• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

mam problem zakupilem nie skonczony projekt lawety crafter 2,5 diesel z 2009 r nie mam zaplonu

mariobanasik

Początkujący
Punktów
0
nie było rygla blokady kierownicy i emulator nie mam zaplonu wentylator chodzi jak akulator podlaczam nie moge polaczyc sie komputerem help

mariobanasik

Początkujący
Punktów
0
Kupiles i nie masz wiedzy jak to zrobic ?
Mechaniczne opanuje zamontowałem najazd pomontowalem oświetlenie i pneumatyka założyłem ale nie wiem co jest ze zapłonu nie mam na desce jak połączę się kompem to już reszta pójdzie

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
A czy ecu jest podłączone? Bezpiecznik od gniazda diag sprawdzony?

mariobanasik

Początkujący
Punktów
0
Tak jest
Automatyczne połączenie postów:

Bezpieczniki wszystkie sprawdzone

Ponoć chodził buda była cała malowana wygłuszony jest cały może gdzieś masy nie ma ale prąd idzie wentylator się załącza nawiewu chodzą prąd idzie na bezpieczniki a licznik nic nie świeci

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
To patrz wszystkie kostki czy podlaczone... Czy jakiś kabel nie wisi w środku...

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
nie było rygla blokady kierownicy i emulator nie mam zaplonu wentylator chodzi jak akulator podlaczam nie moge polaczyc sie komputerem help
Znaczy jak rozumiem (a nie łatwo zrozumieć co nabazgrałeś bo nie używasz znaków interpunkcyjnych) nie masz rozruchu? Czy świece iskry nie dają;)? Bez rygla nie zapali. Bo napisałeś że (nie było blokady i emulator).

pomontowalem oświetlenie i pneumatyka
Po co to zrobiłeś???

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mariobanasik

Początkujący
Punktów
0
Nic się nie swieci mi na desce i nie mam zapłonu nie mogę się połączyć komputerem

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Zacznij pisać po polsku, to jedna kwestia.
Dwa - Ma być komplet z jednego samochodu, kluczyk ecu i EZS - stacyjka. Inaczej to nie ruszy.

mariobanasik

Początkujący
Punktów
0
Zacznij pisać po polsku, to jedna kwestia.
Dwa - Ma być komplet z jednego samochodu, kluczyk ecu i EZS - stacyjka. Inaczej to nie ruszy.
Już sprawdzone kluczyk stacyjka ezs jest komplet z tego auta rygiel dokupiony i emulator do rygla stacyjka się przekręca ale nie ma zapłonu

Do góry Bottom