mariobanasik
Początkujący
- Punktów
- 0
nie było rygla blokady kierownicy i emulator nie mam zaplonu wentylator chodzi jak akulator podlaczam nie moge polaczyc sie komputerem help
Mechaniczne opanuje zamontowałem najazd pomontowalem oświetlenie i pneumatyka założyłem ale nie wiem co jest ze zapłonu nie mam na desce jak połączę się kompem to już reszta pójdzieKupiles i nie masz wiedzy jak to zrobic ?
Znaczy jak rozumiem (a nie łatwo zrozumieć co nabazgrałeś bo nie używasz znaków interpunkcyjnych) nie masz rozruchu? Czy świece iskry nie dająnie było rygla blokady kierownicy i emulator nie mam zaplonu wentylator chodzi jak akulator podlaczam nie moge polaczyc sie komputerem help
? Bez rygla nie zapali. Bo napisałeś że (nie było blokady i emulator).Po co to zrobiłeś???pomontowalem oświetlenie i pneumatyka
Już sprawdzone kluczyk stacyjka ezs jest komplet z tego auta rygiel dokupiony i emulator do rygla stacyjka się przekręca ale nie ma zapłonuZacznij pisać po polsku, to jedna kwestia.
Dwa - Ma być komplet z jednego samochodu, kluczyk ecu i EZS - stacyjka. Inaczej to nie ruszy.