fructon
Zweryfikowany Mechanik
Czeka mnie wymiana wiec może ktos podpowie jak sie zabrac za niego czy trzeba zrzucać wtryski i mise, klientce powiedzieli w mazdzie że trwa to u nich 4 godziny
Jak jestes warsztat to na priv mogę wysłać .Wyśle ktoś na pw jak to skasować po wymianie rozrządu
Tak pracuję w warsztacie i bardzo bym prosił o informację.Jak jestes warsztat to na priv mogę wysłać .

OgarnięteProszę jeśli jest kasowanie kontrolki DPF ratujcie. Rozrzad wymieniał inny warsztat 5 tys temu, do mnie trafił z zapchanym filtrem który został wyczyszczony zmieniony olej skasowana inspekcja KTS-esm kabelkiem adaptacje zrobione itd. Synchronizacja sprawdzona oscyloskopem i jest ok a to ustrojstwo nie che zgasnać![]()

A co było przyczyna możesz napisać?Proszę jeśli jest kasowanie kontrolki DPF ratujcie. Rozrzad wymieniał inny warsztat 5 tys temu, do mnie trafił z zapchanym filtrem który został wyczyszczony zmieniony olej skasowana inspekcja KTS-esm kabelkiem adaptacje zrobione itd. Synchronizacja sprawdzona oscyloskopem i jest ok a to ustrojstwo nie che zgasnać
Ogarnięte![]()