• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanicy a teorie spiskowe.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Nie oborowy. Bo jestem skurwie...em a kobiety kochaja takich. Dla mnie jesteś drobnym kanciarzem ktory orznal kolege z forum.

Nie oborowy. Bo jestem skurwie...em a kobiety kochaja takich. Dla mnie jesteś drobnym kanciarzem ktory orznal kolege z forum.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
idź sprawdź czy się do okna życia zmieścisz. a nie, tam niepełnosprawnych nie przyjmują. czyli eutanazja pozostała bo na aborcję już niestety za późno.
twój wódz wypierdział właśnie że masz lewaków iść bić. "stan kościelny" ogłosił hehe. ubieraj gumowce i do dzieła.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Żywisz sie tym że podpuszczasz ludzi.

Chlopczyku mierny ja mysle sam i za kogoś. Swoje profile zachowaj dla swojej baby ktora sie pu...cza

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
nie, normalnie schabowy z kapustą.

Chlopczyku mierny ja mysle sam i za kogoś.
musisz mieć mózg pofalowany jak żarówka.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Faszystki bo używają znaku SS hitlerjugend i maja podejście eugeniczne do kontroli urodzen jak SS. Historia sie klania tłumoki
Historii to ty panie ze słomą w gumofilcach, własnie powinieneś się poduczyć...:)
Taki własnie znak błyskawicy był używany w Jednostkach Szturmowych Szarych Szeregów - podczas Powstania Warszawskiego...:)
Taki właśnie znak jest w godle polskiego Gromu...:)
Czyżby to byli faszyści ?

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Nie oborowy. Bo jestem skurwie...em a kobiety kochaja takich. Dla mnie jesteś drobnym kanciarzem ktory orznal kolege z forum./QUOTE]

Ta, a świstak siedzi i zawija... A tak poza tym (bez urazy) to znaczy że twoja matka była k...? To tylko pytanie bo sam to napisałeś.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Idę po popcorn :D

Na bosaka sobie też dwa kolana i łokieć przestrzelił popierając wyrok TK. Wcześniej obie strony były niezadowolone, wiec to był prawdziwy kompromis i było ok. Przypominam tylko, że cała akcja nasze macice, nasze ulice - jest odbiciem prawie 1100 aborcji łącznie rocznie ! z czego downy to około 40 %, reszta to gwałty , zagrożenia życia i inne.

Wszędzie w koło w innych krajach można skrobankę na zawołanie zrobić, wystarczy do Czech pojechać lub na Słowację... jeżeli ktoś to będzie chciał zrobić, to to zrobi.

Temat zastępczy idealny, teraz cały naród będzie się musiał wyskrobać - tak ich jedyna słuszna paria wraz z opozycją po ko i ta cała reszta , z którymi zapewne jest dogadana żeby tylko stołki utrzymać.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
A co kurła nie zdrożało, wszystko idzie w górę. A nie, produkty rolne spadły na ryj, norma.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
eetam.
lokale do wynajęcia staniały
nowe samochody staniały
przechowalnie opon staniały
złom staniał
nie wszystko drożeje

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
ja już z rok nie zbieram, tera oddaje żulom na bieżąco.
za dużo roboty przy wywózce.
a tak naprawdę to troche dlatego że nie mam gdzie trzymać a t4 mi zdechło i nie bede go robił, nie chce mi sie.

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Będzie lockdown?? I tak już ile mniej aut jeździ po ulicach. Podobno najpierw fryzjerzy A później nieuczciwi mechanicy :D

Do góry Bottom