• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanik Samochodowy - Niemcy

dewu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Opole
mb-service.pl
Dla Naszego niemieckiego klienta poszukujemy osób na stanowisko: Mechanik samochodowy. Praca w zakładach znanego niemieckiego koncernu produkującego samochody.

Data rozpoczęcia: od zaraz
Miejsce pracy: Hannover, Eisenach, Wolfsburg

Wymagania:
- Świadectwo ukończenia szkoły w zawodzie Mechanik samochodowy
- Doświadczenie w pracy jako mechanik samochodowy.
- Komunikatywna znajomość języka niemieckiego - warunek konieczny
- Dyspozycyjność
- Chęć do pracy

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie godzinowe + dieta
- umowę na warunkach niemieckich
- pewną i stałą prace u naszych niemieckich klientów
- darmowe zakwaterowanie w domkach jednorodzinnych. Każdy pracownik ma swój pokój.
- pomoc w załatwianiu formalności.

Informacji udzielam telefonicznie pod numerem: 694 433 386
CV (najlepiej w języku niemieckim) proszę wysyłać na: dw@mb-service.pl

Certyfikat: 9875

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Zastanawiam się skąd u Ciebie takie negatywne nastawienie na PiS.
PO tyle afer wsadziła pod dywan że po nim nie można już chodzić.

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1753
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
Bo za czasów PiS musiałem wyemigrować. A czy to pis czy po czy sld itd to jedni drugich warci.
Płaciłem podatki płaciłem zus a jak pojawi się w rodzinie choroba to musisz sprzedać wszystko i zacząc żebrać bo państwo ma cię w dup...e.
A może to i dobrze bo teraz wiem,ze jest lepiej bynajmniej dla mnie.
Przepraszam ,że Cię w jakiś sposób uraziłem Stanisław lub kogoś.

dewu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Opole
mb-service.pl
Gdyby ktoś z Państwa był zainteresowany dobrze płatną pracą za granicą w zawodzie mechanika samochodowego to zapraszam do kontaktu. Mamy w tej chwili jeszcze ofertę pracy w Bratysławie na niemieckich warunkach.

baton180

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
168
Miasto
Glasgow - Szkocja Tarnobrzeg-Mielec
Polaków potrzebują za granicami ....... bo jesteśmy pracowici, sprytni i dobrzy w tym co robimy
Tylko czemu w kraju nie ma pracy sam musiałem wyjechać bo jako młody z niewielkim doświadczeniem 1200 wyjechałem w ciemno z bardzo slabym angielskim i po tyg czasu miałem prace ☺ nie było to cudowne stanowisko ale wystarczało na wynajem mieszkania na jedzenie na piwko co weekend w barze i jeszcze zostawało ☺tylko ta tęsknota ......

Proszę was wszystkich idźcie na referendum ☺☺☺☺

Krzys1789

Nowy
Punktów
0
Ja bym z mila checia wyjechal. Mam wyksztalcenie w tym zawodzie ale doswiadczenie tylko we wlasnym garazu, rozlozylem e46 3e0d na czesci pierwsze naprawilem co trzeba i zlozylem z powrotem bez doswiadczenia moj angielski jest slaby ale zawsze moge sie nauczyc mam tylko 26lat

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Bo za czasów PiS musiałem wyemigrować. A czy to pis czy po czy sld itd to jedni drugich warci.
Płaciłem podatki płaciłem zus a jak pojawi się w rodzinie choroba to musisz sprzedać wszystko i zacząc żebrać bo państwo ma cię w dup...e.
A może to i dobrze bo teraz wiem,ze jest lepiej bynajmniej dla mnie.
Przepraszam ,że Cię w jakiś sposób uraziłem Stanisław lub kogoś.

Masz racje co chodzi o ten temat,popieram i nie ma ratunku jak sie choroba pojawi.
Odnosnie tematu kazdy ma swoja cene,i ja tez,za odpowiednia monete jestem sklonny zamknac swoja dzialalnosc.Poprosze o szczegoly na priv.
Ze swojej strony gwarantuje ze sobie poradze.

rafal.

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Irlandia Polnocna
Zastanawiam się skąd u Ciebie takie negatywne nastawienie na PiS.
PO tyle afer wsadziła pod dywan że po nim nie można już chodzić.
Uwaza pan ze powinno byc pozytywne nastawienie na pis,przed wyborami wszystko pieknie kolorowo wyglada a puzniej i tak nic nie robia,tylko slychac tlumaczenia tego nie mozna zmienic bo to bo tamto,nie mamy pieniedzy itd itd.szkoda gadac

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Rafał poczekaj do 1-go stycznia ,zaczną od TVP tych wszystkich pseudo dziennikarzy inaczej speców od propagandy wyrzucą na bruk.
TVP nie będzie już SA i pensje kominowe się skończą. Potem zaczną się poszukiwania tego Biliona zł gdzie to odpływa. Cierpliwości.

Adac80

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Słubice/ Bawaria
Wszędzie pasoźytnicze leih firmy, nie dajcie się w to wciągać koledzy, już lepiej mając kogoś bliskiego czy znajomego przyjechać i poszukać na miejscu pracy bezpośrednio u pracodawcy.

Praca w Wolfsburgu na bandzie mhmm dziś robisz jutro nie bo pan majster stwierdził, że już nie potrzeba.

Wiem co mówię i wiem jak to się odbywa w Audi, w BMW.

A najlepsze jest to,że pracodawca jeśli jest zadowolony i chce dać umowę na stałe to musi dać odstępne naganiaczowi i to słone oj słone.

Do góry Bottom