Tylko działają drzwi pasażer przód i to wszystko w nich działa nawet podawanie pasa.
1.Moduł w drzwiach pewniak .
2.Sieć Can ma przewodność mogę zrobić pomiary może jest jakieś zwarcie....oczywiście z innego modułu. Bo sam Can nie ma.
3.Brak komunikacji z nim całkowity .
4.Modył Sam w bagażniku podmieniony+ moduł koło niego komfortu.
Oczywiście z tyłu brak drzwi tylko szyby same są a wysuwanie podajnika pasów działa w obu drzwiach kierowcy+paszażer.
Podajniki są montowane wiadomo w boczkach tylnych ale one działają !
Może za drzwi kierowcy i tył odpowiada moduł SAM przód ? tego nie ruszałem jeszcze ! ?
Kurde ciężki temat no ja przepatrzyłem instalację i szyny Can i wszystko wygląda ok ale tylko wygląda. Może ktoś wie jak zbadać linię Canów do tego modułu w drzwiach kierowcy tam do wtyku 6 przychodzi tylko 12V +/_ i dwa cany to ma już wybudzić moduł. Reszta wtyczek to wyjścia na drzwi.
Realny mój moduł na dole po prawej właśnie zasilanie + Cany .
1.Moduł w drzwiach pewniak .
2.Sieć Can ma przewodność mogę zrobić pomiary może jest jakieś zwarcie....oczywiście z innego modułu. Bo sam Can nie ma.
3.Brak komunikacji z nim całkowity .
4.Modył Sam w bagażniku podmieniony+ moduł koło niego komfortu.
Oczywiście z tyłu brak drzwi tylko szyby same są a wysuwanie podajnika pasów działa w obu drzwiach kierowcy+paszażer.
Podajniki są montowane wiadomo w boczkach tylnych ale one działają !
Może za drzwi kierowcy i tył odpowiada moduł SAM przód ? tego nie ruszałem jeszcze ! ?
Kurde ciężki temat no ja przepatrzyłem instalację i szyny Can i wszystko wygląda ok ale tylko wygląda. Może ktoś wie jak zbadać linię Canów do tego modułu w drzwiach kierowcy tam do wtyku 6 przychodzi tylko 12V +/_ i dwa cany to ma już wybudzić moduł. Reszta wtyczek to wyjścia na drzwi.
Realny mój moduł na dole po prawej właśnie zasilanie + Cany .
Załączniki
Ostatnia edycja: