jeśli nie mam o czymś zielonego pojęcia, to po prostu się nie wypowiadam. ale jest tu tylu wyśmienitych elektroników, mechaników i innych ków, że aż dziwne, że zaraz po zadaniu przez ciebie pytania, nie wyskoczyli z bukietem odpowiedzi.Teraz pojawiacie się........![]()
![]()
czyli takim co mają kaptur na głowie a zamiast twarzy widać gryzmołki?Większość wiedzę tajemną przekazuje tylko wtajemniczonym.
czyli jednak coś za coś.Jeśli się mają czym oddżwięczyć to tak.
Nie ......Jak to w życiu, nie będzie inaczej.
Jednak nie to.......dwa na raz......ej.miałem to samo w octavii i niestety![]()
- zrobiłem
![]()
Stało się tak po wymianie mikrostyku na nowy wszystko wcześniej działałoNa początek spr przelotki drzwi problem z zasilaniem sterowników.
SuperMechanior co to jest Can jednokanałowo??Teraz pojawiacie się........![]()
Nie ...Can jednokanałowo.....pisałem że przewody nie połamane w przelotkach no i że jest przejście po przedzwonieniu.
Witam mam taki sam problem można prosić o rozwiązanie?Masz na zdjęciu co podałem....końcówka AR i może być zamiennik tylko BA
Problem rozwiązany ale z powodu prawie zerowego zainteresowania opróz dwóch forumowiczów rozwiązania nie podam.
Jest na forum tylu gośći co mają GWT i na tym koniec.Nie mam pretensji bo kto chce to pisze a kto nie to nie..i tyle.
Kiedyś pomagali na prawdę lepiej....