Panowie nie życzę nikomu takiej roboty !
Moduł i silnik mają swoje numery które muszą się zgadzać aby działało wszystko + tył prawy.
Oczywiście różne podmiany samych modułów są dopuszczalne ale z głową !!
Ktoś podmienił moduł nie wiem z jakiego powodu a dopasowanie modułu to sztuka bo nawet w serwisie do którego dzwoniłem nie byli w stanie powiedzieć jaki numer modułu !!!! a tylko mają jeden numer i to ten z silnika który u mnie się zgadzał .
A teraz mówią że już są inne numery oczywiście tylko silnika razem z modułem cena 1600 zł.
Wszystko zrobione i działa

Moduł dałem 1K0 959 792 M odpowiedni do modułu kierowcy 1K0 959 793 M
Oczywiście silnik musi być ten co był bo inaczej nie ruszy sam silnik czyli 1K0 959 702 N
Po montażu wszystkiego ruszył tył prawy całkowicie wszystko ożyło beż wymiany czegokolwiek .
Ale nie cieszyłem się długo bo dalej nie działa przełącznik szyb pasażer przód,lusterko ma odwrotne działanie i brak kierunku w lusterku.
Ale to już było samą przyjemnością doprowadzić do ładu.Oczywiście dodałem do modułu kartkę na której opisałem jakie piny są zamienione aby ktoś nie klął na mnie choć raczej nikt inny oprócz mnie nie będzie tam w przyszłości robił
Wszystko działa idealnie brak błędów .
W razie uszkodzenia moduł po prostu wystarczy go wymienić z takimi numerami.
Ale jestem ciekawy dalej jaki na prawdę tam ma być moduł i co jeszcze zostało podmienione bo nawet wiązka przełącznika szyb jest podejrzana
Dziękuję koledze Rys00 za schematy !!
I koledze marianno3000 za pomoc w pomiarach.