• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mercedes w203 kontrolka recznego

Psyche

Bywalec
Punktów
2
Miasto
Katowice
Witam, posiada ktos schemat obwodu recznego do tego wozu? podrzucili mi w pracy, bo nie ogarneli. Moj poprzednij podciagnol reczny wyregulowal,. Wszystko pracuje prawidlowo, Zwalnia sie oraz zaciaga lecz kontrolka ciagle sie pali. Zestyk zostal wymieniony, wiec chyba pozostaly tylko przewody. Posiada ktos schemat, wyjasni na jakiej zasadzie to dziala?

tak kombinuje czy to jest sterowane masa?, gdzie biegna przewody ? Sorry za glupie pytania ale jeszcze nie patrzylem do tego wozu a chcialbym sie go szybko pozbyc.

pozdrawiam.

Psyche

Bywalec
Punktów
2
Miasto
Katowice
Przy pedale od recznego jest styk, wychodza 2 przewody, gdzie biegna nie wiem, jutro bede ogladal. Plyn jest byl dolewany z tego co wiem. Jakbym wiedzial gdzie one biegna to moglbym posprawdzac czy jest przejscie i do czegos dojsc, Dzieki za podpowiedz zawsze to jakis trop.

ppater83

Nowy
Punktów
0
Witam mam taki sam problem z hamulcem ręcznym w moim w 203 . Może udało się już komuś go rozwiązać bardzo proszę o podpowiedź.

Do góry Bottom