• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mercedes W210, poszukuje egzorcysty

kumpek20

Początkujący
Punktów
5
Cześć. Stuki z przodu, tak wali że przechodnie sie oglądają na ulicy. Sprawdzane łapką i na szarpakach, zero luzów. Na serwisie też nic nie znaleźli. Wyciągałem amory i stuk sie chyba nasilił, wyciągnąłem łączniki stab i nic sie nie zmieniło. Żaden element nadwozia nie jest luźny. Co to jeszcze może być o czym nie wiem? Bo już ręce opadają

konradbenz

Uczestnik
Punktów
3
Cześć. Stuki z przodu, tak wali że przechodnie sie oglądają na ulicy. Sprawdzane łapką i na szarpakach, zero luzów. Na serwisie też nic nie znaleźli. Wyciągałem amory i stuk sie chyba nasilił, wyciągnąłem łączniki stab i nic sie nie zmieniło. Żaden element nadwozia nie jest luźny. Co to jeszcze może być o czym nie wiem? Bo już ręce opadają

Jakiś czas temu miałem podobnie w swoim aucie. Sprawdzałem łożysko potem czy tulei nie wywaliło przyczyna okazała się jednak taka, że pęknięta była sprężyna zobacz dokładnie czy aby na pewno są całe :)

kumpek20

Początkujący
Punktów
5
To ciekaw jestem jak górną część sprężyny zobaczysz jak jest schowana w kielichu :D dolna jest na wierzchu

Do góry Bottom