• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Metody walki z upalnym latem na warsztacie

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Zakładam nowy temat abyśmy mogli sobie na wzajem podpowiedzieć jak sobie radzić w pracy gdy pot z d... leci a auta trzeba robić i przy tym będąc ubranym w kombinezon :)
Ja wstawiam filmik przedstawiający wentylator chłodnicy od autobusu MAN, napędzany silnikiem od pralki FRANIA poprzez pasek klinowy. Pomysł i wykonanie autorstwa mojego kolegi spawacza.

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
ja mecze wentylatory kupione 3 lata temu po 34zl na allegro ;o i spijam izotoniki maxymalnie. A to wyzej bardzo chetnie ale po pracy :)))

P

PogotowieSamochodoweUK

Panowie a nie lepiej klimatuzator kupic na jebaju za 300zl?Zamyka sie drzwi i heja banana 18 stopni ''pifko'' chlodne, mila atmosfera;) A swoja droga ja np robie w krotkich spodenkach i koszulce, nie uzywam kombinezonow.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Ojj ile ja bym dał żebym mógł tak pracować. Moim sposobem jest łeb pod zimną wodę i tak parę razy dziennie.

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
Panowie a nie lepiej klimatuzator kupic na jebaju za 300zl?Zamyka sie drzwi i heja banana 18 stopni ''pifko'' chlodne, mila atmosfera;) A swoja droga ja np robie w krotkich spodenkach i koszulce, nie uzywam kombinezonow.
Musiałbym na początek nowe bramy wstawić .... i z ceną coś chyba Ci się ….. raczej 3000PLN

SEBETA

Nowy
Punktów
0
SPOKO TEMAT OSIEM GODZIN TRZEBA WYTRZYMAĆ .A POTEM NAD JEZIORKO

P

PogotowieSamochodoweUK

Musiałbym na początek nowe bramy wstawić .... i z ceną coś chyba Ci się ….. raczej 3000PLN
Oczywiscie ze nie na ebay klimatyzatory sa w granicach 60-80 funtow a nowki okolo 200-400 takie wypasione. 60F to jakies 300zl.

Do góry Bottom