• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

miejskie autko z automatem do 25 tys.

BartS

Bywalec
Punktów
3
Miasto
Leszno
Miałem C3 z10go roku EXCLUSIV Navi Hifi system Panorama Parki generalnie full pelna elektryka nic dodać nic ująć kierownica w tym aucie dosłownie jednym palcem dalo się jeździć jak do miasta warte uwagi polecam właśnie taką wersję środek naprawdę dla kobiety idealny bylem nim mile zaskoczony oglądałem chyba z 10szt zanim kupiłem warto było poczekać jednak jak pisze marek trochę mało miejsca głównie z tyłu i mały bagaznik z tym że mój nie był w automacie

Ostatnia edycja:

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
W c3 sa te pseudoautomaty naprawiałem siłownik sprzegła .. kurcze nowy kosztuje majątek ale udało się go ożywić po zalaniu

BartS

Bywalec
Punktów
3
Miasto
Leszno
Dlatego też nie kupię sobie automatu nie miałem i nie chce mieć żona też nie chciała może wygoda ale kolejne drogie coś w razie awarii...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
teraz sobie nie wyobrażam jazdy bez automatu ale klasycznego hydraulicznego

BartS

Bywalec
Punktów
3
Miasto
Leszno
Może kiedyś się skuszę tylko nie mam pojęcia jaka skrzynia wchodzi w grę narazie tym co mam chwilę pojezdze nareszcie jest kompromis między mną a żoną w życiu trzeba się dogadać zamieniłem 2 auta na jedno średniej wielkości i nareszcie każdemu pasuje

A jak chcę coś wrzucić większego to jest berlingo bardzo wygodne auto do pracy szczerze polecam wyciągając tylny rząd siedzeń mam ładna przestrzeń ładunkowa :D:D:D

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom