Misiek
Administrator
Naprawione.U mnie jedyny problem jaki występuje, to dając zakładkę mecze i zakłady i żeby zobaczyć grupę e i f trzeba dać na rundę finałową
Naprawione.U mnie jedyny problem jaki występuje, to dając zakładkę mecze i zakłady i żeby zobaczyć grupę e i f trzeba dać na rundę finałową
no co ty se jaja robisz ????/To jak z tymi wynikami? Miały sie karne liczyć.
Dostaną lanie w 1/4ogladałem ten mecz tu w niemczech na zdf i co chwila padało nazwisko lewandowski ale w komentarzach raczej ironicznie i z nutą kpiny ogólnie uważam mecz jako słaby a konkretnie sytuacje podbramkowe
no kompletny brak zgrania chaos i brak zaangażowania i chyba olewatorstwo myślę że nasze piłkarzyki na sprężyce wolą występy w reklamach żelu do włosów dezodorantów pampersów i wazeliny
niestety oceniam ten jako słaby\
całe szczęście żenie graliśmy z wietnamem czy bangladeszem tylko z listonoszami zegarmostrzami
i urzędnikami bankowymi bo byśmy przegrali !!!!!!!!!!
wiec chyba punkty być powinny
do kosciola tez nie chodze i ksiedza po kolendzie tez nie przyjmuje
W fazie pucharowej liczą się gole na wyniku końcowym czyli krótko mówiąc nie można obstawiać remisów. I uwaga w razie ewentualnych karnych gole strzelone też się liczą do punktacji czyli np. jak będzie w meczu remis 1:1 i jedna drużyna strzeli 3 karne a druga dwa to wynik do punktacji to 4:3
ogladałem ten mecz tu w niemczech na zdf i co chwila padało nazwisko lewandowski ale w komentarzach raczej ironicznie i z nutą kpiny ogólnie uważam mecz jako słaby a konkretnie sytuacje podbramkowe
no kompletny brak zgrania chaos i brak zaangażowania i chyba olewatorstwo myślę że nasze piłkarzyki na sprężyce wolą występy w reklamach żelu do włosów dezodorantów pampersów i wazeliny
niestety oceniam ten jako słaby\
całe szczęście żenie graliśmy z wietnamem czy bangladeszem tylko z listonoszami zegarmostrzami
i urzędnikami bankowymi bo byśmy przegrali !!!!!!!!!!
jak jest punktowana wygrana po karnych?
pytam bo dałem 2-1 na Polaków i mam 0 pk
To jak z tymi wynikami? Miały sie karne liczyć.
Ja dobrze wskazałem zwycięzce i różnice a ani jednego punktu a z postu Miska wynikało ze i po karnych sie liczy . to jak to jest? bo jak bym obstawił po 1 a polska wygrała to tez by było 0 i bym nie trafił . A trafiłem i zwycięzce i różnice wiec chyba punkty być powinny
A i jeszcze jest napisane ze nie można obstawiać remisów już w fazie pucharowej . Wiec jak zwycięzca dobrze i różnica no to wynik trafiony no i chyba dwa punkty powinny być . Chyba ze złe zrozumiałem ?
Na pewno będą, Misiek musi poprawić wynik na 6:5 dla naszych. Jak ktoś obstawiał 2:1 czy 1:0 itp. dla Polski to powinien dostać 2 punkty. Ja obstawiałem 2:0 dla naszych więc punkt powinien być.
No właśnie, najwięcej krzyczą Ci co niewiele robią.
A co z meczem Polska - Szwajcaria ?
) nie namieszają zbytnio w naszej tabeli wyników, ja sam straciłem dwa punkty ale płakać nie będę, tym bardziej, że nasi zwyciężyli!