• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mistrzostwa Europy w piłce nożnej Francja 2016 - Liga mechanika

Rys00

Boss regionalny
Punktów
96
można nie brać sumy z karnych czyli jak było 5:6 to dodać do 1:1 jedną zwycięską bramke i ustalić wynik na 1:2 dla polski tak też kurna obstawiłem i jest zero

Rys00

Boss regionalny
Punktów
96
hehe nie źle postawiłem na islandie 2:1 i się udało :) ale hiszpania rozczarowała

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
Moim zdaniem jak zawsze 30 min dobrej gry później obrona Częstochowy ;)

Rys00

Boss regionalny
Punktów
96
najważniejszy wynik, Częstochowe obroniliśmy

WicherW

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecin
wszystkich meczy frupowych nie obstawialem ale napewno wiecej niz 4 z 36 - wiekszosc wynikow "wcielo" :(

murba78

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
I znowu w wynikach figuruje remis, którego wg Administratorów nie można było obstawiać... Ponadto często znikają mecze, coś faza pucharowa szwankuje ...

Marcinellino

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Kraków
Szkoda, że faza pucharowa nie przewiduje możliwości typowania remisów, wówczas łatwiej było by odrobić część strat punktowych lub trochę stracić. 2 pkt za wytypowanie zwycięzcy po rzutach karnych liczą się tak samo jak po 90 minutach więc to trochę ogranicza możliwości ...

kobra

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
145
Miasto
Bielsko-B
Panowie to jest FORUM MECHANIKÓW my się w to bawimy ,a wy widzę że traktujecie to zbyt poważnie . Nie róbmy tutaj wyścigu szczurów . I tak zgarniecie nagrody przewidziane dla zwycięzców . Czyżbyście tylko po to przystąpili do tego forum? Na to wygląda .

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Zgadza się, wygląda na to, że kilka osób zarejestrowało się po to aby wziąć udział w zabawie a nie uczestniczyć w życiu forum. Nie było by w tym nic złego gdyby nie to, że z jednego komputera/IP powstało kilka kont, nie było by w tym nic złego gdyby to były osoby faktycznie aktywne na forum i powiedzmy założyły konto na żonę, która również chciałaby obstawiać zabawę ale osoby z jednym bądź dwoma postami nie będą miały wymówek i nie będą brane pod uwagę w ustalaniu ostatecznego rankingu, myślę, że zainteresowani wiedzą o co chodzi, tym bardziej, że rozmawiają same ze sobą w tym wątku...

Damian bertone

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
Wólka
No i prawidłowo . Niektóre osoby maja 0 lub góra 2 posty i to jedynie w temacie ME . To trochę nie poważne ...

Marcinellino

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Kraków
I kto tu mówi o „zabawie”, bo raczej to ona jest tylko dla mnie, a inni zaczynają traktować to na poważnie… Nawet nie można przedstawić propozycji zmian na przyszłość, wiem że wzorujecie się na elringu, ale obiektywniej byłoby obstawiać wyniki po 90 lub 120 minutach. Po drugie to nie żona a siostra, która z nami pracuje (i bierze również udział w „zakładowym typerze”) założyła konto i chciała spróbować sił w zabawie, ale jak widać z opisów nie jest to dopuszczalne, bo rzekomo fikcyjne. Teraz znowu zamierzacie usunąć osoby, które nie publikują postów i nie udzielają się na forum. Takie rzeczy to raczej wypadałoby na początku przedstawić jakie są reguły. W takim razie jaki jest limit postów, który uprawnia do „bycia branym pod uwagę”? Ponadto w jakim celu reklamowani byliście na wielu portalach motoryzacyjnych zapraszających do wzięcia udziału w zabawie? Z reguły nie odwiedzałem stron z forami dyskusyjnymi ale zachęcony m.in. przez stronę motofocusa spróbowałem, ale jak widać jestem niemile widziany … Pozdrawiam

Damian bertone

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
Wólka
Marcinellino twoja siostra jest 36 letnim mężczyzna jak to podane jest na tym koncie ? I jeszcze jedno pytanie na te szkolenie TEXY to też twoja siostra pojedzie? W gruncie rzeczy to niektórzy sprytnie wymyślili z kilkoma kontami sam mam czasami dylemat na kogo postawić np tak jak dzis Francja vs Niemcy a tak to z jednego konta mozna na Francje z drugiego na Niemcy i zawsze wygrany . Nie powiem niezawodna taktyka :D

Do góry Bottom