• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mitsubishi pajero 3.2 did 2000 rok brak mocy

Adrianoss

Nowy
Punktów
0
Miasto
Toruń
witam
powiem ze nie wiem gdzie mam się już udać
pewnego dnia auto po nocy na podworku nie odpaliło. Zaprowadziłem do mechanika który był polecany. Rozebral pół silnika i popsuł pompę wtryskowa a ppdstawowej usterki nie napeawil. Okazalo sie ze przyczyna nie odpalenia byl immobilizer. Ale auto stracilo moc. Wydaje mi sie ze pirwwzy mechanik cos popsul. Po kolejnym warsztatach w tym Aso Mitsubishi w toruniu zrobiono kompletna glowica i wtryskiwacze, regeneracja pompy wtryskowej, nowa pompa paliwa i czyszczony cały układ paliwowy i kolejne immo z komputerem. Komputer nie komunikuje się z samochodem ani nie pokazuje błedów. Auto jedzie a mocy brak nie mogę podjechać pod górkę. Turbina dziala. Nikt nie potrafi mi pomóc Nawet bydgoszcz aso powiedziało ze z tym modelem się nie połączy pajero 2000 rok 3.2 did. Czy ktoś się tego podejmie ?

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
epajero do zbyszka i masz auto sprawne, co jak cos ale gosciu pajero w 3.2did nie ma nawet w jednym palcu, raczej opuszku hehe

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
Muj kolega miał Padzero ale wyleciało mi z gowy który motor wiem że były wadliwe motory znalazł jakiś tam serwis spod gdańska jak przyjedzie to podpytam aso się do tego nie przyznawało bo z nimi też miał problemy bo mu wyremontowali silnik i też miał takie problemy dopiero tamten gostek mu pomugł

Do góry Bottom