Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Mój wózek już 4 lata służy i ma się dobrze. Dołożyłem uchwyt na smary w sprayu , dwie listwy magnetyczne oraz składany blat.
Łoł..to taki z wyposażeniem dodatkowym .na szpraje dobra idea
Mój wózek już 4 lata służy i ma się dobrze. Dołożyłem uchwyt na smary w sprayu , dwie listwy magnetyczne oraz składany blat.
Otóż to. Ja zastanawiam się jaki sobie organizer na opaski kablowe stworzyć
Trzeba jutro się przejść. Dzięki za radęO trytytki Ci chodzi? ...w Juli widziałem ostatnio jak byłem to w takiej tubie przezroczystej były różnych długości.
Byłem,te pudełka co są,w zestawie jak dla mnie zdecydowanie za szerokie. Chcę je przykręcić od boku do regału. Kupiłem tylko szczotkę do sprzątania i włącznik do lampy. Przypomniało mi się, że z Julki mam dwa młotki,co prawda trzonki,z jakiegoś kompozytu,czy coś,ale dają radę. Jeżeli chodzi o organizery do opasek to zakupiłem rurkę pcv. Będę docinał, zdecydowanie mniej miejsca zajmie
Tak widziałem,były róże.Opakowanie za duże jak dla mnie. Potrzebuję coś wąskiego i wyższego. Wybór padł na rurkę pcv,sam będę docinał
Fajne,te regałki to skąd?
Z alle, poszukam jakiegoś linka to podeślę. Miały być do łazienki,ale je zabrałem
Był niezły dymAle się pewnie kobita wkur*#$&oła