Ręce mi opadają ...
trans can programuje się can analizatorem .(procek za te magiczne 10 pln nie uszkodzi się ). we wcześniejszych wersjach był to moduł dany free do zestawu lub do kupienia osobno .. różne opcje sprzedaży .. a czym go sobie zaprogramujesz to mnie to rybka .. nic poza ramkami ze scenica nie dawaliśmy .. i nie damy bo po co(dajcie coś od siebie bo każdy wymagania ma spore ) .... jak każdy mając can analizator może sobie samemu ściągnąć z inteligentnego domu, autka czy pieca dane ....
To czy płytki są dostępne w sprzedaży to zależy od nas .. bardziej od naszego czasu (nie długo ruszy sprzedaż )
Obiekcje są nie uzasadnione !!!!
fotka płytki dostępna na stronie nawet z rozpisem elementów(zawsze jest opcja zrób to sam nie dziel się z nikim) .. był to projekt do edukacji ... a to że ludzie robią na tym kasę sprzedając nasze produkty zamknięte w czarne pudełeczka programowane własnymi ramkami to już inna sprawa ....
my mamy kontrakty i podpisane ,zobowiązania ... ja osobiście podjąłem się sprzedaży detalicznej gdzie wcale się nie wylewa ... po pierwsze produkt jest chyba za tani .. bo nikt chyba nie wierzy że za te pare pln zacznę robić aktualizacje .. a będą .. i zastanowię sie czy i ile będzie darmowych ... (troszkę też to zależy od ludzi bo mi się nie trafia każde autko :/ )
zobaczcie co zrobili Litwini .. w carprogu jest aktualizacja na volvo emulator za 50 euro ... a nasiedzieli sie 30 sekund nad moim urządzeniem i po sprawie
Ludzie którzy kupili nasze rozwiązania chronią je przed konkurencja ... bo jak można się przyznać że robi się pieniądze puszka która sama kiedyś kosztowała 220 pln a za jeden emulator na allegro brali po 300 czy emulator do emu dpf mazda na Denso za 1000 pln
... . staram się robić co mogę by odpowiadać na pytania przez telefon rozmawiam naprawdę z różnymi ludźmi którzy sami nie wiedzą czego chcą ... teraz już zacząłem wychodzić z inicjatywą na co po co ...to spotykałem się z rozmowami w stylu że to nie moja sprawa i to nie raz ....a jak dawałem propozycje ze posiedzę sprawdzę ah szkoda gadać .....
proszę pamiętać że jestem tylko człowiekiem i o czymś mogę nie pamiętać
lada chwila wyjdzie poprawka bo w nowej wersji był problem z przepełnieniem przy takich magicznych ilościach ramek jak 50 tys -co wy logujecie jakieś zapisy eepromu flesha ...??
tak dobrze zrozumieliście .. naszym rozwiązaniem można skopiować grube projekty .. w końcu do docelowego miejsca idą dane które rozumie autko a my możemy je odczytać
pierwszy lepszy przykład ... podłącz jakąś diagnostykę po obd podłącz nasz can analizator kliknij kasowanie błędów i juz masz odczytaną ramkę kasowani błędów

i już widzę jak na allegro pojawia się trans can z magicznym przyciskiem do kasowania błędów w vw czy renault
poprawki nad którymi pracujemy są dzięki osobie która skrupulatnie loguje nasza zabawkę ... robi różne testy które są nie spotykane w rzeczywistej pracy auta .. auto nie nadaje miedzy dwoma węzłami na 33 i na 500 no nie ma siły żeby can analizator się nie" zawiesił " BUS OFF
no fakt mogę zrobić ustawienie reset po każdym błędzie ale zrobię zerowanie bufora ..

..
spokojnie wszystko będzie działało jak należy do waszych potrzeb .. wszystko co bedzie wykraczało poza charakterystykę CAN nie dopuścimy jeden przykład był powyżej ...
Dla człowieka bądź człowiekiem