arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
a te stare pójdą do gazowca bo jeszcze są spoko ale te w gazowym już niekoniecznie bo łożyska buczą przy 50kmh
Dziś chciałem zacząć klepać błotnik tył prawy żeby można było założyć tylny zderzak ale gazowiec zastrajkowałO już poza warsztatem!

wszystko nowe kupiłem, może wytrzyma parę lat
, już się rozglądam za "nową" z tej obecnej jak spuściłem olej to miał kolor srebrnego lakieru bazowegoTarcze breck, zobaczymy, byłem kiedyś w fabryce lumag zwiedzać gdzie je produkująJak dobrej jakości te tarcze to może tak szybko nie zardzewieją i wytrzymają parę lat.

Jak dał rade płynąć to jeszcze nie było źle, w znajomego A3 kiedy zdecydował się na wymianę skrzyni, olej był już zbyt gruboziarnisty żeby przez korek się wydostaćNo i oczywiście okazało się że to nie łożyska buczą tylko skrzynia biegów, już się rozglądam za "nową" z tej obecnej jak spuściłem olej to miał kolor srebrnego lakieru bazowego

mam prawie identyczny sprzętDziś raz jeszcze odpowietrzylem tylne heble i jest mur beton no i zmieniłem olej w dyfrze w skrzyni automatycznej, nie wiem czy wiecie że tam jest osobny olej 75w/90? Tak jest weszło na wymianę 850 ml i do tego dodałem dodatek mos2 liqui moly a oto odsysarka mojej konstrukcji
Wyświetl załącznik 46426

No faktycznie lepszy byłby większy pojemnikmam prawie identyczny sprzęt
jedyna różnica to wtyczka, podwójny wyłącznik od żyrandola
aaaa, i słoik mam w podstawce- obcięta plastikowa, 2 litrowa, butelka pet. przykręcona wkrętami do podstawy- deski
bardzo dobre do odpowietrzania hamulców
no i pet się nie rozbijetylko peta zassa próżnia. teraz nie mam jak zdjęcia zrobić. ale butelka jest w połowie obcięta i przykręcona do podstawy. do tego wstawiłem słoik. taka podstawa- uchwytNo faktycznie lepszy byłby większy pojemnikno i pet się nie rozbije
No faktycznie ja mam słoik z dekielkiem z takim klikaczemtylko peta zassa próżnia. teraz nie mam jak zdjęcia zrobić. ale butelka jest w połowie obcięta i przykręcona do podstawy. do tego wstawiłem słoik. taka podstawa- uchwyt
i jak dobrze zassie to klikaMożna założyć krańcówkę do tego dekielka i będzie robić za presostatNo faktycznie ja mam słoik z dekielkiem z takim klikaczemi jak dobrze zassie to klika

Nie mam pytańChyba będą na tyle kumaci żeby zauważyć że to zamiennik za 240 zylamam nadzieję
Wyświetl załącznik 46774
I takie oto wyniki ma auto diagnosty jakby ktoś pytał
Wyświetl załącznik 46775