MTM
Zweryfikowany Mechanik
Bardzo chętnie przetestuję w/w program i wstawię tutaj swoją opinię.
Na oczy to ja nie widzialem fakturywypowiadają sie ciągle osoby, które naszego programu nie mają i nie widziały go na oczy.
Nie, ja się zajmuję sprzedażą plus nieraz z doskoku pomocą techniczna dla klientów. Nie mam firmy, nie jestem żadnym przedsiębiorcą. Jest pracownik, który zajmuje się wysyłką i wystawianiem fakturCzyli rozumiem że faktura która otrzymałem jest wystawiona od ciebie?
Jak Pan widzi w tym temacie jest wstawiona faktura jak wygląda. Podejmowałem już z Panem kiedyś kontakt w tej sprawie, ale niezbyt był Pan chętny do współpracy.Na oczy to ja nie widzialem faktury
Wez czlowieku nie opowiadaj głupot, bo najpierw przez kilka miesięcy obiecywales ze faktura bedzie, pozniej pisales ze to nie zalezy od ciebie tylko od jakiegoś szefa a jak zacząłem o tym pisac to proponowales zwrot pieniedzy w zamian za usunięcie wpisów z forum a jak to nie przyniosło efektu to zacząłeś mnie straszyć prawnikiem twierdząc ze fakturę dawno juz dostalem( chciałeś zrobic ze mnie glupka) tylko zapomniałeś ze pisałeś do mnie e-maile z obietnicami ze faktura bedzie - więc wez mi powiedz jak ja mam byc chętny do wspolpracy? Skoro jedyna propozycja wspolpracy z twojej strony to " my ci damy cos w zamian za usunięcie wpisów"Podejmowałem już z Panem kiedyś kontakt w tej sprawie, ale niezbyt był Pan chętny do współpracy.
A ja miałem takie przeczucie, że komuś się koło dupy zapali i nawet w niedzielę będzie się tłumaczył...No tak, wiedziałem, że na odzew w sprawie firmowych "oszustw" nie będzie trzeba długo czekać.

Powie mi Pan szanowny to 3N to czym się w końcu zajmuje - produkcją oprogramowania dla warsztatów, dystrybucją odzieży czy nadrukami na koszulki?? Czy może to są różne firmy... ooops przepraszam - spółki...Jest wiele firm na rynku, na samym Śląsku jest też kilka innych, a Wy nieraz wszystko co ktoś z czymś do Was zadzwoni identyfikujecie tylko z 3N.
No niektóre osoby właśnie miały ten program i się wypowiedziały....Może wreszcie będą tu jakieś mądre opinie, co jest dobre, co by trzeba zmienić w programie, a tu już 5 strona tematu ....
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3324553-30.htmlciśnienie ludziom podnosisz przy niedzieli.
A ja miałem takie przeczucie, że komuś się koło dupy zapali i nawet w niedzielę będzie się tłumaczył...![]()
czym się w końcu zajmuje - produkcją oprogramowania dla warsztatów, dystrybucją odzieży czy nadrukami na koszulki?
nawet na elektrodzie próbuje Pan prostować rzeczywistośćhttps://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3324553-30.html
No to tylko pozazdrościć-super produkt to i zamówień cala masa.Żałuję, że ze względu na ochronę danych osobowych nie mogę pokazać zamówień na programy, które same wpływają od warsztatów do firmy na maila.
Skoro planujecie poprawić wasz wizerunek w oczach klientów to prosze odpowiedzieć na pytanie:Mam świadomość, że jest kilka mankamentów w firmie, które zostaną poprawione,
W takim razie rozumiem że towar mogę zwrócić
Czy to w porządku i uczciwie przy sprzedaży przedstawiać autodate jako produkt gorszy od waszego a w momencie kiedy klient kupi i jest rozczarowany to mowicie- czego oczekujesz za takie pieniądze.

Naprawićwitam wracam do tematu rozrządu forda 1.0 ecobost ,auto po wymianie wariatorów i paska rozrządu odpala , wchodzi na 2000 obrotów i koniec co robić ?
no właśnie może jakaś podpowiedź?Naprawić