• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Naprawa samochodów Ford Rzeszów

VS Service

Początkujący
Punktów
1
Witam.
Nasz warsztat VS Service naprawia samochody marki Ford w Rzeszowie. Jest to nasza specjalizacja. Od innych warsztatów wyróżnia nas jakość i rzetelność, bez partyzantki.
W innych markach możemy zaoferować wymianę oleju/filtrów, wymiane tarcz/klocki, wymiana odpowietrzenie układu hamulcowego oraz płynu hamulcowego za pomocą specjalnej maszyny ATE.
Poniżej wrzucę linka w google, a naszą prace można znaleźć na kontach Facebook oraz Instagram.
VS Service Naprawa samochodów Ford
791 749 887

Załączniki

• received_351394556850505.jpeg
    received_351394556850505.jpeg
    63,3 KB · Wyświetleń: 5

Kamil G.

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
32
Miasto
Świętokrzyskie
Specjalizacja ford akurat mam transit z 16 roku 2.2 i miał bym kilka pytań mógł bym zadzwonić jutro na krótką konsultacje .?

Davpod

SuperMechanior
Punktów
153
Zobaczyć jak robicie i na jakich czesciach? Przecież wiadomo że filmiki i zdjęcia są wybrane te które chcecie pokazać i te ujęcia które mają być widoczne... magia kina akcji :) a tak ogólnie to głupotą jest pisanie na forum dla mechaników że macie jakość i jesteście rzetelni a nie tak jak my czyli cała reszta partaczy bo nas obrażasz (no przynajmniej większość z nas)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Nie od dzis wiadomo ze reklama dzwignia handlu ... kazdy bedzie swoje chwalił..

VS Service

Początkujący
Punktów
1
Zobaczyć jak robicie i na jakich czesciach? Przecież wiadomo że filmiki i zdjęcia są wybrane te które chcecie pokazać i te ujęcia które mają być widoczne... magia kina akcji :) a tak ogólnie to głupotą jest pisanie na forum dla mechaników że macie jakość i jesteście rzetelni a nie tak jak my czyli cała reszta partaczy bo nas obrażasz (no przynajmniej większość z nas)
Ok. Jak to jest tak obraźliwe dla innych to usunę.

wyderka

SuperMechanior
Punktów
-77
Jak się tak wszyscy chwalą to ja swego czasu zrobiłem kapitalkę 2.0 DCi i to taką ze po 10 tysiącach zaczęła miska rdzewieć bo nie było wycieków :facepalm:

VS Service

Początkujący
Punktów
1
P.S. W żaden sposób nie chciałem obrazić uczestników forum.

Davpod

SuperMechanior
Punktów
153
Spoko wiadomo ze nie to miales na mysli, poprostu to głupio "zabrzmiało" ;) luz

Do góry Bottom