Tam więcej informacji i od klientów opinie.Gdzie gwaranacji? Ameryka?
A jakie błędy? Spalone też przyjmę lub naprawie jak wam trzebaChodzilo mi o Kiankę.
Mam dwa komputery dq200 i 01j uszkodzone raczej, potrzebujesz do czegoś?
Chodzilo mi o Kiankę.
Mam dwa komputery dq200 i 01j
A mamy dużo sterowników więc jakbyśmy potrzebowali to napewno się odezwiemy. Bardziej skupiamy się na naprawie.Szczerze to nie pamięta co im było. W miultitroniku to chyba błąd zaworu. Mam też sprawy komputer dq500 ale continental a nie bosch. Odchyka na czujnikach 0,08 bara kliemt zmienil na nową mechatronike z aso i dalej tak samo jezdzi
Witam, nie skupujemy sterowników jedynie naprawiamy. Potrzebujemy informacji najlepiej kody błędów to bardzo istotne. Czasami zła diagnoza a później okazuje się że jednak sterownik jest sprawny. Dlatego potrzebujemy błędyCzesc. Mam ecu silnika z Infiniti/Mercedes 0261S09816 w którym o ile pamiętam brak sterowania na jeden cylinder. Ile naprawa? Lub ewentualnie moge odsprzedać.
Naprawa może kosztować od 500 do 650 w zależności od uszkodzenia. Dlatego trzeba sprawdzić pierw na stole co tam słychać i jakie uszkodzenie.Sterownik zostal mi w "spadku" od klienta ktoremu go wymienilem bo na tym bylo wypadanie zaplonu, nie pamietam na ktorym cylindrze. Wymienilem mu ecu na inne i bylo ok a ten mi zostawil.
wart jest mniejwiecej tyle co naprawa.Auto europejskie, inna historia. Klient wybrał nowa pompę, kodowanie(trochę innych sterów na tej pompie siedzi) ale skończyło się sukcesem auto bez dtc. Dziękuję za wycene @ElektroskrzynieGdzie gwaranacji? Ameryka?
To sukcesAuto europejskie, inna historia. Klient wybrał nowa pompę, kodowanie(trochę innych sterów na tej pompie siedzi) ale skończyło się sukcesem auto bez dtc. Dziękuję za wycene @Elektroskrzynie
Rzeczowa rozmowa, chociaż klient wybrał inna opcje uwarAm cenę za bardzo dobrą, polecam.