• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Naprawa sterowników TCM, ECM, ABS

Elektroskrzynie

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Biłgoraj
www.elektroskrzynie.pl
Witam!
Chętnie nawiążemy współpracę z warsztatami.
Możemy zaoferować naprawę sterowników różnego typu oraz klonowanie - programowanie.
Posiadamy profesionalny sprzęt do odczytu sterowników każdego rodzaju!
ECM, TCM, BSI, BCM, UCH, CEM, EEPROM, Sterowniki świec żarowych.
Nr tel: 736703330

tesst1.jpeg

Wniebowziety

Początkujący
Punktów
2
Ile? za naprawe sterownika na pompie esc, błąd sterowania pompy, kia ev6 2023.

Wniebowziety

Początkujący
Punktów
2
C 240207 motor electrical. Ten generuje następne z kamery radaru, parkowania, itp.

Elektroskrzynie

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Biłgoraj
www.elektroskrzynie.pl
Proszę się kontaktować na numer telefonu ale koszta to w granicach 700-800 dopiero po otwarciu i diagnozy możemy określić co zostało uszkodzone czy wgl da się naprawić bo różne uszkodzenia bywają. W najgorszym wypadku druga pompa i klonowanie eeprom

Elektroskrzynie

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Biłgoraj
www.elektroskrzynie.pl
Nie rozumiem prosiłbym jaśniej? Jeżeli chodzi o gwarancję każda naprawa ma plomby i gwarancję
Gdzie gwaranacji? Ameryka?
Tam więcej informacji i od klientów opinie.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Chodzilo mi o Kiankę.
Mam dwa komputery dq200 i 01j uszkodzone raczej, potrzebujesz do czegoś?

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Szczerze to nie pamięta co im było. Nie w spalone. Chyba sprzęgło źle działało na jedym. Skoki prądu były W miultitroniku to chyba błąd zaworu. Mam też sprawy komputer dq500 ale continental a nie bosch. Odchyka na czujnikach 0,08 bara kliemt zmienil na nową mechatronike z aso i dalej tak samo jezdzi

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
321
Czesc. Mam ecu silnika z Infiniti/Mercedes 0261S09816 w którym o ile pamiętam brak sterowania na jeden cylinder. Ile naprawa? Lub ewentualnie moge odsprzedać.

Elektroskrzynie

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Biłgoraj
www.elektroskrzynie.pl
Chodzilo mi o Kiankę.
Mam dwa komputery dq200 i 01j

Szczerze to nie pamięta co im było. W miultitroniku to chyba błąd zaworu. Mam też sprawy komputer dq500 ale continental a nie bosch. Odchyka na czujnikach 0,08 bara kliemt zmienil na nową mechatronike z aso i dalej tak samo jezdzi
A mamy dużo sterowników więc jakbyśmy potrzebowali to napewno się odezwiemy. Bardziej skupiamy się na naprawie.
Czesc. Mam ecu silnika z Infiniti/Mercedes 0261S09816 w którym o ile pamiętam brak sterowania na jeden cylinder. Ile naprawa? Lub ewentualnie moge odsprzedać.

Witam, nie skupujemy sterowników jedynie naprawiamy. Potrzebujemy informacji najlepiej kody błędów to bardzo istotne. Czasami zła diagnoza a później okazuje się że jednak sterownik jest sprawny. Dlatego potrzebujemy błędy

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
321
Sterownik zostal mi w "spadku" od klienta ktoremu go wymienilem bo na tym bylo wypadanie zaplonu, nie pamietam na ktorym cylindrze. Wymienilem mu ecu na inne i bylo ok a ten mi zostawil.

Elektroskrzynie

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Biłgoraj
www.elektroskrzynie.pl
Sterownik zostal mi w "spadku" od klienta ktoremu go wymienilem bo na tym bylo wypadanie zaplonu, nie pamietam na ktorym cylindrze. Wymienilem mu ecu na inne i bylo ok a ten mi zostawil.
Naprawa może kosztować od 500 do 650 w zależności od uszkodzenia. Dlatego trzeba sprawdzić pierw na stole co tam słychać i jakie uszkodzenie.
Klonujemy wszystkie sterowniki i również naprawiamy. Przeważnie po otwarciu i weryfikacji uszkodzenia oceniamy koszta. Tak ciężko jest określić bo czasami są zalane i bywają ciężkie w naprawie. Różne sytuacje się zdarzają ale zawsze robimy zdjęcia!

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
321
Wiadomo... to zostanie u mnie jako testowy na szybkie "podmianki" ;) wart jest mniejwiecej tyle co naprawa.

Elektroskrzynie

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Biłgoraj
www.elektroskrzynie.pl
Auto europejskie, inna historia. Klient wybrał nowa pompę, kodowanie(trochę innych sterów na tej pompie siedzi) ale skończyło się sukcesem auto bez dtc. Dziękuję za wycene @Elektroskrzynie
Rzeczowa rozmowa, chociaż klient wybrał inna opcje uwarAm cenę za bardzo dobrą, polecam.
To sukces

Do góry Bottom