• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Naprawy PDR

Czy interesuje Ciebie tematyka napraw PDR

• Głosujących
    5
  • Ankieta zakończona .
Punktów
0
Miasto
Poznań
Naprawy PDR to temat bardzo na czasie, szczególnie interesujący dla wszystkich, którzy myślą o dodatkowych źródłach przychodu - poszerzenia skali świadczonych w warsztacie usług. To szczególnie dochodowa (np. po każdych opadach gradu) i wciąż rzadka profesja. Poniżej wideoporadnik z praktycznymi informacjami o narzędziach, o tym jak nimi usunąć wgniecenia z karoserii samochodu. W filmie dobrze pokazany jest moment usuwania wgniecenia zarówno metodą wypychową jak i klejową. Tak, z tego filmu dowiesz się również czym różnią się od siebie obie metody

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
Klejową dosyć często robię, ale musiałem trochę się nameczyc żeby wyrobić swój styl, bo nie jest to tak przyjemnie jak na filmie. Nie będe wspominał z ilu aut na początku nie byłem zadowolony. Jeśli chodzi o pręty do wypychania, to dla mnie porażka nie umiem nimi robić, a szkolenia 11dni za 16 000 zł jakoś do mnie nie przemawiają. Chłopak niedaleko mnie robi ta metodą 8lat i ma już ten talent... Ale nie robi nic po za tym :)

Punktów
0
Miasto
Poznań
Wiadomo, że żadne szkolenie nie zastąpi praktyki. Nie mniej zapraszamy na szkolenie prowadzone przez eksperta NTools Roberta Gromca. Przy zakupie zestawu NTools PDR Expert lub PDR System szkolenie jest gratis!!

W razie pytań zapraszamy do kontaktu: 61 651 9519

ArturK89

Początkujący
Punktów
0
Mocno Zainteresowała mnie sztuka wyciągania wgnieceń szczególnie, że mój samochód dwa razy miał zniszczoną karoserie przez gradobicie. Niestety sam nie podjąłbym się usuwania szkód, więc tą metodę oddaje w ręce profesjonalistów z firmy Wyciąganie Wgnieceń. Tanio i Szybko dokonują naprawy metodą PDR, a ja nie muszę martwić się ponoszeniem kosztów na dodatkowe lakierowanie.

Do góry Bottom