• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Naprawy sprzetu

Pjoterek

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Bolesławiec
serwis narzedzi pneumatycznych , bateryjnych , elektrycznych ( porady , naprawy) , 20 lat doświadczenia w naprawach owego sprzętu ( nie podam nazwy bo pracuje nadal w serwisie ) , ale chetnie się podziele wiedzą w drobnych naprawach sprzętu który posiadacie na warsztatach lub doborze takiego sprzętu - klucze pneumatyczne , szlifierki , wiertarki , instalacje pneumatyczne itp. ;)

Ostatnia edycja:

Pjoterek

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Bolesławiec
Dobry kompresor , ceny do jakości adekwatne no i rodzima marka , są wytrzymałe do podstawowego sprzetu ( mniejsze klucze do kół , szlifierki bączki ) jak najbardziej się nadają , na jakieś potwory o dużym poborze powietrza też dadzą rade ale trzeba dołożyć wiekszy zbiornik ( zapas powietrza) - ja mam podpięty 1000 litrów z jakiegoś ruskiego hydroforu. Oczywiście wszystko zależy do czego chcesz używać i jak często , ale na jakieś odkrecanie kół w osobówkach jak najbardziej się nadaje;)

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
68
Dobry kompresor , ceny do jakości adekwatne no i rodzima marka , są wytrzymałe do podstawowego sprzetu ( mniejsze klucze do kół , szlifierki bączki ) jak najbardziej się nadają , na jakieś potwory o dużym poborze powietrza też dadzą rade ale trzeba dołożyć wiekszy zbiornik ( zapas powietrza) - ja mam podpięty 1000 litrów z jakiegoś ruskiego hydroforu. Oczywiście wszystko zależy do czego chcesz używać i jak często , ale na jakieś odkrecanie kół w osobówkach jak najbardziej się nadaje;)
A jak wygląda dostępność części zamiennych przy ewentualnej ich naprawie? Słyszałem różne zdania,ale nic konkretnego tak naprawdę. Ostatnio duże promocje dali na te kompresory

Pjoterek

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Bolesławiec
hmm , ciężko powiedzieć bo osobiście nie naprawiałem tych kompresorów , serwisy naprawcze na Polske są więc części powinni mieć
hmm , ciężko powiedzieć bo osobiście nie naprawiałem tych kompresorów , serwisy naprawcze na Polske są więc części powinni mieć
myśle że powinny sie wypowiedzieć osoby posiadające kompresory tej marki które korzystały z serwisu

Do góry Bottom