• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Narzędzia i sprzęt warsztatowy kupie

kamel194

Początkujący
Punktów
0
Witam.Kupie zestawy narzędziowe i meble warsztatowe.Zależy mi na kluczach pneumatycznych zestawach narzędzi (mogą być nie kompletne) płaskie wygięte itd Wózki narzędziowe ( zniszczone do naprawy malowania itd) zestawy do odpowietrzania i i zarabiarek do hamulców.Klucze do filtrów olejów nasadki torxowe zestawy bitów itd. Jak macie coś nie potrzebnego lub na oddanie chętne odkupie z góry dziękuje za każdą oferte
Pozdrawiam
kamel194

impulsx

Początkujący
Punktów
0
posiadam do sprzedania(możliwa faktura)trochę sprzętu diagnostycznego
x431,snap on,kamera insp snap on itp

Witam.Kupie zestawy narzędziowe i meble warsztatowe.Zależy mi na kluczach pneumatycznych zestawach narzędzi (mogą być nie kompletne) płaskie wygięte itd Wózki narzędziowe ( zniszczone do naprawy malowania itd) zestawy do odpowietrzania i i zarabiarek do hamulców.Klucze do filtrów olejów nasadki torxowe zestawy bitów itd. Jak macie coś nie potrzebnego lub na oddanie chętne odkupie z góry dziękuje za każdą oferte
Pozdrawiam
kamel194

mam sprzęt diagnostyczny

impulsx

Początkujący
Punktów
0
ale mam coś lepszego-snap onEEHD300 ,na pocztę fotki mogę wysłać.....

Fifek

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Pionki
Mam grzechotkę przegubową Wurth o numerze 07141301 używana ale w perfekcyjnym stanie za 160 zl oddam z moją przesyłką.

impulsx

Początkujący
Punktów
0
x431 (master)-1900zł
-snap on -5500zł
-merc diagnisis,plus ibm t30 pełny progr.-2000zł

mam jeszcze super vaga za pare groszy,do renault,vasa itp

impulsx

Początkujący
Punktów
0
niestety,ale niższych cen nie będzie......

JanoOPC

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
auto-chronowski.pl
Ja mam do sprzedania stoły warsztatowe 2 są metalowe z szufladami nie drewniane jak na allegro widziałem tylko porządne i 1 do wulkanizacji oraz sprzęt do wulkanizacji

robia6

Nowy
Punktów
0
Pozdrawiam
kamel194
Witam posiadam podłogi do naciągania samochodów ceny do ustalenia

michałolsztyn

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Olsztynek
sprzęt diagnostyczny obsługuje wszystkie porty również bmw fordy i inne jeszcze na gwarancji, komplet kluczy płasko oczkowych yato i jeszcze parę rzeczy po likwidacji warsztatu by się znalazło

Do góry Bottom