• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

nawigacja Navitel

motorynka

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
mazowieckie
nawigacja Navitel C200 ,F300 albo E500 ma tę nawigację z was koledzy ,to proszę o opinie

DanieloT

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Miałem nawigację Navitel , natomiast zupelnie się nie sprawdziła. Nie działa tak jak nalezy i tak jak to co niektórzy piszą. Ja ze swojej strony polecam sprawdzić nawigację MIO według mnie warto, ta nawigacja jeszcze mnie nie zawiodła.

tech204

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Warszawa
Na tym urządzeniu można zainstalować każdą nawigację... jak ktoś potrafi np. automapę w czym problem?

barteq9

Początkujący
Punktów
0
Miasto
miasto
Sam mam Navitel e500 i powiem wam, że jak za takie pieniądze to całkiem niezły jest. Przede wszystkim mam darmowe aktualizacje map całej europy.

motorynka

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
mazowieckie
Mój syn pojechał z Navitelem do Niemiec no doprowadziła go na miejsce , po kraju jeżdżę z Mio moim zdaniem jest dokładniejsza

barteq9

Początkujący
Punktów
0
Miasto
miasto
Tak MIO dokładniejsza i ma asystent pasa ruchu a navitel e500 go nie ma. A na autostradach się bardzo przydaje.

Moni79

Nowy
Punktów
0
Dzień Dobry
Mam taki problem posiadam nawigacje Navitel Re 900 wyznaczylam trase wszystko super tylko brak komunikatow glosowych przy wlaczeniu nawigacji tez nie bylo powitania wybralam glos lektora sprawdzialam ustawienia dzwieku i dalej nic nie mam pojecia co wlaczyc zeby wszystko gralo. Ktos cos wie co i jak?

Do góry Bottom