• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nie znam kodu do Audi A4 Blaupunkt Chorus

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chojnów
kupiłem A4 z oryginalnym radiem Blaupunkt Chorus ale nawet nie zwróciłem uwagi że radio jest zakodowane. nr to AUZ1Z2W4743967, jest jeszcze GMBH 7 647 245 380, i Chorus 480 035 152 A, niewiem który numer jest ważny przy określaniu kodu więc podałem wszystkie. proszę o pomoc jakiegoś elektro-magika w ustaleniu tego kodu, chociaż po wstępnych oględzinach tematu chyba czeka mnie wizyta osobiście w ASO albo u gościa z lapem

Z góry dzięki

Nie ważne kim jesteś służbowo, ważne jaki jesteś prywatnie...

Lynx222

Moderator Car Audio
Punktów
2923
www.kody-radio.pl
kupiłem A4 z oryginalnym radiem Blaupunkt Chorus ale nawet nie zwróciłem uwagi że radio jest zakodowane. nr to AUZ1Z2W4743967, jest jeszcze GMBH 7 647 245 380, i Chorus 480 035 152 A, niewiem który numer jest ważny przy określaniu kodu więc podałem wszystkie. proszę o pomoc jakiegoś elektro-magika w ustaleniu tego kodu, chociaż po wstępnych oględzinach tematu chyba czeka mnie wizyta osobiście w ASO albo u gościa z lapem

Z góry dzięki

Nie ważne kim jesteś służbowo, ważne jaki jesteś prywatnie...
niestety nie mam tego numeru seryjnego wswojej bazie danych jedyna opcja mi znana to szukanie
elektronika kory zczyta kod z pamieci eeprom radia

janstop

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tarnów
Sprawdziłem informacje po fakcie. Ale po co kolega drąży temat? Skoro temat jest z 2011 roku.
Automatyczne połączenie postów:

A kolega sprawdzał czy to jest napewno w eeprom? A nie w MCU bo mi się jednak wydaje ,że MCU i jakieś 1,5 miesiaca temu robiłem takie radio XPROGIEM.

Ostatnia edycja:

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Sprawdziłem informacje po fakcie. Ale po co kolega drąży temat? Skoro temat jest z 2011 roku.
Automatyczne połączenie postów:

A kolega sprawdzał czy to jest napewno w eeprom? A nie w MCU bo mi się jednak wydaje ,że MCU i jakieś 1,5 miesiaca temu robiłem takie radio XPROGIEM.
Przeciez napisałem, że w MCU

Do góry Bottom