Kamil G.
SuperMechanior
jak tak dalej bedzie to u nas też do tego dojdzie .W chinach jeżdżą na rowerach ...
najpierw ubezpieczenia teraz akcyza .co dalej
jak tak dalej bedzie to u nas też do tego dojdzie .W chinach jeżdżą na rowerach ...

można dobry pomysłNo to se kupie elektryczny rower ...

ja na korwinaJa juz coraz rzadziej oglądam wiadomości, bo te wszystkie pomysły obecnej władzy oraz szydercze uśmiechy wobec jakichkolwiek zarzutów uświadamia mnie, że w tym państwie legalnie zarabiać sensu nie ma, trzeba kombinować, omijać przepisy jak tylko się da bo władza tez to robi, każdego dnia próbuje nas okraść, każdego dnia wymyśla jak wyciągnąć od nas więcej. Wybory wygrali ze sporym poparciem ale jakoś po roku tych kpin i zarotow ze społeczeństwa coraz mniej ludzi się przyznaje na kogo głosowali.
no PO by nas najchętniej sprzedali niemcom na organy, wątroby, nerki i t.d.Nie bronie ale poprzednicy więcej porozwalali ...
Jeżdżą, chodzą pieszo, skutery ryksze itp. ale i fury mają też takie, że w Moskwie wszyscy się ślinią...W chinach jeżdżą na rowerach ...
mam to chyba po dziadkuMoże być o gospodarce ale na litość - bez polityki....
Jeżdżą, chodzą pieszo, skutery ryksze itp. ale i fury mają też takie, że w Moskwie wszyscy się ślinią...
A szybka kolej taka jak jest u nich to u nas pewnie nigdy nie powstanie.
on był partyjny i mama wspominała ostatnio jak często rozmawiał o polityce 

A ja mam po dziadku, że na trzeźwo się nie da...![]()