• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nowe szkolenia i platforma szkoleń

Roman T.

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tychy
Auto Partner odpalił nową platformę szkoleń, na której można sprawdzić dostępność szkoleń (samochody osobowe i dostawcze, bez ciężarowych). W ofercie LUK, NPR, FEBI, Valeo i inne. Jak na razie tylko na dwa miesiące do przodu.

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Całkiem fajne szkolenia :) byłem na rozrządach febi i sprzeglach łuk.

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Skoro uważasz te firmy za buble to twoja sprawa. Nie uczyli montażu;) rozumiem że są alfy i omegi ale ja jestem zadowolony:)

krzychuVW

Gaduła
Punktów
5
Miasto
Gdynia
Jeżeli to nie tajemnica, to czego można nauczyć sie na takim szkoleniu ? Sam chce odbyć różnie szkolenia ale skoro piszesz ze nie uczyli montażu, to czego uczą?

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Jak rozpoznać uszkodzenia, dla czego się popsulo i co naprawić żeby znów nie rozjechało tego samego . To tak mniej więcej.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Jako, że sezon w pełni to ruszam z serią szkoleń pt. ,,Jak wymienić powietrze w kole z zimowego na letnie,,:D
Szkolenie rozpocznie się pod warunkiem zebrania co najmniej 10 uczestników oraz dobrej pogody- miejsce i czas do ustalenia...
Po ukończeniu szkolenia każdy z uczestników dostanie certyfikat ukończenia szkolenia w postaci- świadectwa z czerwonym paskiem pasek.png :D
Cena takiego szkolenia to
- uprzedzając głupie pytania d9791070101_panie_drogo.jpg - i w ogóle pić się chce...:D

Co daje takie szkolenie ?
Podczas takiego szkolenia nauczysz się jak profesjonalnie ,,piardnąć w oponkę,, tak żeby było gitara i żeby jak klient przyjedzie a wy mu zrobicie tą wymianę, a on se pojedzie gdzie indziej i tam mu powiedzą 9aed1026124_panie_kto_tak_to_.jpg - to po tym szkoleniu już tak nie powiedzo...:rolleyes::D
Zapraszam...:jimlad:

Do góry Bottom