Tak to jest jak się interesy na gębę załatwia...IC. zacisk hamulcowy kaucja 120zeta- po trzech tygodniach ani zacisku ani kaucji.
Zero papieru na to. Mam ich głęboko w d.

Wobec tego masz bardzo dobrą lokalizację...a ponad to , niezależność też jest dobrym rozwiązaniem ,nie masz żadnych zobowiązań i konieczności wyrabiania "normy "..czy zakupy za min.Ja we wszystkich hurtowniach jestem z dostaw wypisany. Do każdej z hurtowni mam 15 minut w dwie strony![]()
...w jakiej cenie ?tylko zmywacze
..to dobra cena !6,50 chyba za 700ml. albo 800, nie pamiętam...
Tak to jest jak się interesy na gębę załatwia...
To teraz cię dup...a boli po jeździe bez mydła...
No to fajnie..Takie umowy na gębę to nawet prawo reguluje i akceptuje.
rozmawialiśmy ostatnio (tzn. zawarliśmy umowę ustną), że masz mi wysłać przekazem 1 000 000 złotych...czekam i jakoś nie widzę tej kasy... czyżbyś się nie wywiązywał z umów ???
Z tobą toomii też miałem taką umowę...tak, że ten tego czekam, jak by co...Dokładnie. Umowa słowna jest tak samo ważna jak pisemna.

Nie były spełnione warunki także nici z tego heheNo to fajnie..rozmawialiśmy ostatnio (tzn. zawarliśmy umowę ustną), że masz mi wysłać przekazem 1 000 000 złotych...czekam i jakoś nie widzę tej kasy... czyżbyś się nie wywiązywał z umów ???
Z tobą toomii też miałem taką umowę...tak, że ten tego czekam, jak by co...![]()
U nas też tak robią... to chyba jakaś zorganizowana akcja...A najlepszy jest ten przedstawiciel, co pojawia się co 2tyg i skomli jak zbity pies, dlaczego nie bierzemy od nich części. I odpowiadam zawsze to samo: jak przestaniecie sprzedawać ludziom z ulicy po cenie hurtowej to zaczniemy brać.
choć mamy bliżej jak do AP, to AP ma lepsze ceny zdecydowanie.Nie wykręcaj się, wszystkie warunki były spełnioneNie były spełnione warunki także nici z tego hehe

Rozmowa była i obiecałeś mi więcej, ale ja nie jestem pazerny i czekam tylko na tą jedną ,,bańkę,,Jak jesteś facetem z jajami to przestań pierdolić takie kocopoły i poczytaj prawo.
Nie było takiej rozmowy, niczego Ci nie obiecałem i na tym polega róznica.
Jeden zna prawo i ma jaja a drugi nie.